2777
2789
عنوان

بنظرتون خانم مقصره یا آقا؟(خیانت)

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 62 پست
دقیقا همینطوره؛آقاهه میگه من هزار بار گفتم به خودت برس تو اصلا اهمیت ندادی؛منم گفتم خب وقتی اهمیت ند ...

حرفتون درسته، کاری که نبایدمیشده اتفاق افتاده، باید قبل ازاین مشکل به حرفهای شوهرش بهامیداد وتوجه میکرد، آقا برای توحیه وتبرئه کردن خودش دلیل رو اهمیت ندادن خانمش به ظاهر وطرز پوشیدن لباس دونسته، گرچه مقصره وباید بجای خیانت با راهکاردادن درست وبرخورد مناسب خانمش رو  وادار میکرد به خواسته وسلیقه اش احترام بذاره وبه اینجاختم نشه، بهرحال اگه جدایی رونمیخواد و میتونه ببخشه باید از اول جوری رفتارکنه هیچ بهانه ای ازاین بابت دست شوهرش نده که با انگیزه قبلی ادامه بده وبگه منکه گفته بودم ورعایت نکرد، هرراه ممکنی رو باید براش بن بست کنه وزمانیکه بخشید هیچ ذهنیتی به قبل نداشته باشه و بتونه بقولی تاحدی بدون تنش و دغدغه زندگی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی زناخودشون باعث میشن بهشون خیانت بشه چون کم میزارن

خیانت هیچ توجیهی جز بیشعوری و هرزه بودن طرف نداره

اگه زن یا مردی کم میذاره باید باهاش حرف زد، مشکلش رو فهمید، دنبال حل و رفع اشکال بود...نهایت اینکه از هم جدا بشن...

حتما اون زن هم کم میبینه که کم میذاره...

بهتره مشاوره برن و زندگیشون رو نجات بدن نه اینکه بدتر نفت بریزن رو این آتیش

اگه مرد یا زنی خیانت میکنه یعنی بلد نیست زندگی کنه و دل طرفش رو بدست بیاره فقط منتظره یه چیزی سر راهش قرار بگیره....به این میگن مفت‌خور

همون بهتر که آدم جدا بشه از این شخص

بخند، همین