2777
2789
عنوان

مصاحبه الهه محمدی در مورد پرونده جمشیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین هر کسی به حرفی نمیزنه.

یکی میاد میگه همسایه ی پژمانم و این خانم مزاحم پژمان میشد و شاهد هم دارم.

یکی میاد میگه پژمان به دختره تجاوز کرده و شاهد هم هست.

اون بالاییا هم که پرونده دستشون هست و از همه چی خبر دارن سکوت کردن.

باید یه بالادستی توضیح بده و حقیقت روشن بشه‌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
😂😂🤦🏼‍♀️

والااا 

دختره هر چقدرم بی گناه باشه ساده باشه حق باهاشه ولی میخواست اعتماد نکنه با پژمان بره خونه اش 

کمپین می تو هم میزنیم واسش

اما من همچنان خراب عروسی ستایش شمخانی ام خدایی عجب لباسی وای چ هتلی به به چ کیک بزرگی

اینا ب ما مربوطه😂

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

دقیقا یه مشت آدم بیسواد چشماشون رو بستند و هر چی از دهنشون در میاد به دختره میگن انگار پژمان پسر پیا ...

منظور مردم دختره نیست 

منظور اون آدمهایی هست که دختره رو فرستادن پیش پژمان دوست عزیز 

نمیدونمشاید بهش گفته بود ببرمت فلانجا که قرارداد ببندی

نه طوری بود که انگار طرف قرارداد جمشیدیه

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

ببین هر کسی به حرفی نمیزنه.یکی میاد میگه همسایه ی پژمانم و این خانم مزاحم پژمان میشد و شاهد هم دارم. ...

حداقللل ترین کار اینه که کلا سکوت شه تا مشخص بشه

ولی اینکه از طرف طرفداری کنن تو کتم نمیره به هزار و یک دلیل