2777
2789

خوندین؟؟؟

الهی بگردم طرفداری بیجا بعضیا چه فشاری رو اون دختر بنده خدا وارد کرد

کسایی که میگفتن قضاوت نکنید چجوری میخواین حلالیت بگیرین از این دختر چطور حلالیت میگیرین؟

اگر نمیخواین طرف رو به خاطر کارش تنبیه کنید حداقل سکوت کنید نه اینکه کلا حاشا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز چیزی بازم مشخص نیس بعدشم نیاز ب حلالیت نیس چیزی که رسانه ای بشه قضاوت زیاد انجام میشه گاهی اوقات بنفعت گاهی اوقات ب ضررت 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

نه چی گفته 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

به نظرم این از اون پرونده هایی هست که هیچ وقت حقیقتش برای مردم معلوم‌نمیشه.بنا به دلایلی....

اون که اره ولی برای خودشون میبرن میدوزن تنشون میکنن با شعار قضاوت نکنید

ما خانما خودمون دشمن خودمونیم

اصلا نباید طرفداری کرد چون ما نمیدونم بینشون چی بوده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

دقیقا یه مشت آدم بیسواد چشماشون رو بستند و هر چی از دهنشون در میاد به دختره میگن انگار پژمان پسر پیامبره 

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜