2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقت دیگه ادامه بده اگر اثر نکرد بیا من راهنماییت میکنم

خب همین الان نمیشه راهنمایی کنید

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خب همین الان نمیشه راهنمایی کنید

فقط تونیک رویش مجدد مو که سلولهای بنیادی داشته باشه خوب جواب میده چون فولیکول مو رو از فاز خواب بیدار میکنه با مکملش هم قطره سیلیس و زینک 

اما الان که تحت درمانی نمیشه باهم استفاده کنی

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫

داروهاتو مصرف کن ..ب مرور موهات رشد میکنن ....ایننجور طاسی طاسی منطقه ایه هستش و عامل اصلیش استرس بیش از حده..اون محلول و حتما بزن ..یه ماه حداقل فرصت بده گلم

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
ممنون گلم بابت قوت قلبی که دادی💋

خواهش میکنم ...دختر بزرگم شش ساله بود ک ب خاطر کار شوهرم ک نزدیکمون نبود منن مجبور بودم برای خریدا خودم برم بیرون و دختر کوچکترم و با خواهر شش ساله اش تنها بزارم ...واقعا نمیشد برد بیرون دست و پا گیر بودن منم تنها..دختر بزرگترم ب خاطر استرسی ک بهش وارد شده بود از ترس نبودن منن اول اینکه تکرر ادرار گرفت دوم هم چند جای سرش اینجور شد ..دکتر بردم گفت ک بخاطر استرسه بعدا ک نشستم باهاش صحبت کردم میگفت وقتی میری بیرون میترسم ک تنها میمونیم ..خدا رو شکر دارو و محلول داد خوب شد زود و اینکه اون شرایط هم عادی شد براش ترسش رفت 

اینو گفتم بدونی جای نگرانی نیست ..اگر بهبود ندیدی نسخه دوم بری دکتر اوکی میشه اصلا نگران نباش

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
خواهش میکنم ...دختر بزرگم شش ساله بود ک ب خاطر کار شوهرم ک نزدیکمون نبود منن مجبور بودم برای خریدا خ ...

انشالله عزیزم.منم خیلی استرسیم خیلیییی.انشالله حل شه مشکلم🙏