2777
2789

ببینید من 6ساله ازدواج کردم اون اوایل عاشق بچه بودم انقد نشد نشد منم بیخیال شدم الانم با این اوضاع اقتصادی اصلا دلم نمیخواد یه خونه نقلی داریم با یه ماشین همین وکلی قسط 

خیلی دکتر رفتم  شوهرم هم مشکل داره منم 

حالا  چندماهه پی اش نیستم بعد عید رفتیم پنج روز موندیم شهر شوهرم اینا مادرشوهرم از اول تا اخر گف که 

بیا برو دکتر  پیش دکتر خواهر زادم 

خواهر زادشم بچه دار نمیشه جرات نداشت به شوهرم بگه هرکاری کرد خودمو زدم به اون راه حتی عید بقیه تعطیلات رو مسافرت بودیم زنگ زد گف بیاین برین دکتر بجای اینکه الکی بگردید 🤕

بعد دیشب همسرم گف اره مامانم زنگ زد گف اومدین تابستون میبرمتون پیش دکتر طبی سنتی خیلیم تعریف کرد من هیچی نگفتم ولی خون خونمو میخوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکل و دارم با مادرشوهرم البته من خیلی وقته ازدواجکردم ولی خودم و همسرم تا حالا نخواستیم اقدام کنیم، هربار ک میریم خونه مادرش با تنه و کنایه میگه، چند روز پیشم گفت همه پشت سرت میگن، منتو روت میگم اجاق کور 😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
حالا که شوهرت گفته حتما پیگیر باش مردا بی جنبن یکهو سرو گوشش نجنبه

اره چند روز پیش گفتم دوهفتس  پریود نشدم بی بی چک برام بگیر گف هروق گرفتیم فرداش شدی بیخیال باردار نیسی

اوفف قیامت بپا میشه ینی چی که نخوام

دست به سرش کن، بگو من و (اسم همسرتون) اتفاقا همش دنبال دکتریم حتما میریم و از این حرفا 

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست