2777
2789
عنوان

وای اعصابم بطور کل خرابه از دست مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 23 پست
اسی ناراحت نشو خوبی تو میخواد بدجنس بود بهت میگفت نازا و سرت هوو میاورد فکر کن مادر خودت بهت میگه ب ...

عزیزم چه قرنی هستیم که هوو بیارن 

بعدم زندگی که به بچه بنده میخوام نباشه

وای چه بی رحم

من واگذارش کردم بخدا، چون بارها واسش توضیح دادم ولی هرچی میخواد میگه و کلا بی ادبه، جالب اینه ک میگه چون باقی بچه هام همه بچه دارند پس پسرم مشکل نداره و قطعا تو مشکل داری 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه قرنی هستیم که هوو بیارن  بعدم زندگی که به بچه بنده میخوام نباشه

والا تو نی نی سایت من هوو زیاد دیدم .تو واقعیت دور و برم هم دیدم طلاق میگیرن سر بچه و ....

یکی از فامیل ها سر همین بچه دار نشدن جدا شد بچه واقعا مهم 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بگو من میخام بچه بیارم خودمم خاسته باشم میرم دکتر لازم نیست بقیه دخالت کنن خیلی دلشون میخاد خودشون ب ...

👀👀اگه میشه بیاید تاپیک قبلیی منم بخونید راهنماییم کنید😕

اره چند روز پیش گفتم دوهفتس  پریود نشدم بی بی چک برام بگیر گف هروق گرفتیم فرداش شدی بیخیال بارد ...

مردا واقعا موجودات رو مهین ان شاالله زود بچه دار شی نژاد اذیتت کنه اه اعصابم خرد شد

یکسال بدون پیشگیری اقدام کنین میگن اگر بعد یکسال باز بچه دار نشدین اونوقت مراجعه کنین به پزشک شاید ...

مشکل ما با قرص اینا نیس با ای وی اف کنیم اونم خودم نمیرم