2777
2789
عنوان

بنظرتون 18 سالگی ازدواج کردن زوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست
نینی سایتیا میگن دختر یه سال قبل یایسگی شوعر کنه بچه هم چون تیلیاردر نیس نمیخواد اصن بره بمیره هیچکد ...

😂😂

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ میگم؟ 🤐 

نه

اتفاقا دقیق توصیف کردی نینیسایت رو...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
نه اتفاقا دقیق توصیف کردی نینیسایت رو...

😅😅😅 بخدا، وقتی دلشون خوشه اینستا پست چس کلاسی میذارن همینا  طرففف ملیاررردره هر وقت قهر میکنه میاد میگه میخوام طلاق بگیرم خاک بر سرش معتاده دست بزن داره یه مسافرت نمیبره بعد عکس ایفونشو میذاره اینستا میگه واااای سوپرایز شوهرمم مرسی عشخم چش نقولییی دیدممممم ک میگمممم