2777
2789
عنوان

بنظرتون 18 سالگی ازدواج کردن زوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 37 پست

سن فقط یه عدده اکه از عهده یه زندگی برمیای نه زود نیست و خوبم هست..اگ نه مثه بچه ها رفتار میکنی خب زود بوده...یکی تو سن۳۰سالگی اصلا بلد نیست با خانواده خودش رفتارکنه چ برسه با غریبه...یکی هم تو ۱۸سالگی به بلوغ فکری رسیده...بشین درس بخون کنکور بده برو دانشگاه.بعدم بچه دار شو.اینجوری تو سن ۲۴هم بچه داری هم مدرک دانشکاهی هم زندگیتو

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زوده  دختر تو این سن ن استقلال مالی نه تحصیلات دانشگاهی ن حضور تو جامعه رو تجربه نکرده&nb ...

دقیقاً موافقم با حرفاتون

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

من ۱۸ ساله بودم که ازدواج کردم، ۸ سال گذشته و راضیم خداروشکر 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ن اگ خودت دوسداشته باشی ن. بابا چرت و پرت میگن ک زوده بستگی ب خودت داره ن ب سنت 

شما موافق کودک همسری هستین ؟ اسی رو نمیگم کلی پرسیدم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

اره تقریبا چهل روزه

ببین می‌تونس دیر ترم باشه اماممکن بود دیگه اون ادمه مناسبت گیرت نیاد نه زود نیس 18 هم به سن قانونی رسیدی هم مدرست تموم شده دیگه بقیش بستگی بخودت داره که امادگی مسئولیت پذیری داری یا نه

بنظرم زیر ۲۵ خیلی زوده و بعد از ازدواج فهمیدم تجربه و پختگی چقدر مهمه در حالی که بیشتر مردم فقط بلوغ رو در نظر میگیرن

این چیزا تجربه دارم میتونی ازم سوال کنی 👈 کتوژنیک/کاپ قائدگی/دانشگاه/ دعانویس/رشته فتوگرافیک/رشته تجربی/عشق/ازدواج سن کم/لانگ دیستنس/عشق مجازی/ازدواج راه دور/ازدواج قومیت متفاوت

نینی سایتیا میگن دختر یه سال قبل یایسگی شوعر کنه بچه هم چون تیلیاردر نیس نمیخواد اصن بره بمیره هیچکدومم خوشبخت نییت خاک برسرشون شده شوهر کردن همممشون همینن ما تو اقوام همه زود ازدواج کردن خوشبخت هم هستن تو خونه شوهرشونم درس خوندن 

والله  دیر   پ زودشو  نمیدونم    اما  من  تو ۱۸ سالگی بزرگترین ارزوم   رفتن به دانشگاه بود   همون طورم شد و همون سال تو شهر خودم  دانشگاه قبول شدم  اصلا به ازدواجم فکر نمیکردم   بیشتر دوست داشتم درس بخونم و شاغل باشم  

معجزهءعشق اتفاق افتاد 
نه خوشبختانه تا الان باهم مشکلی نداشتیم

ولی همه تلاشتو بکن فرزندت تو این سن ازدواج نکنه