سن فقط یه عدده اکه از عهده یه زندگی برمیای نه زود نیست و خوبم هست..اگ نه مثه بچه ها رفتار میکنی خب زود بوده...یکی تو سن۳۰سالگی اصلا بلد نیست با خانواده خودش رفتارکنه چ برسه با غریبه...یکی هم تو ۱۸سالگی به بلوغ فکری رسیده...بشین درس بخون کنکور بده برو دانشگاه.بعدم بچه دار شو.اینجوری تو سن ۲۴هم بچه داری هم مدرک دانشکاهی هم زندگیتو
من ۱۸ ساله بودم که ازدواج کردم، ۸ سال گذشته و راضیم خداروشکر
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
ببین میتونس دیر ترم باشه اماممکن بود دیگه اون ادمه مناسبت گیرت نیاد نه زود نیس 18 هم به سن قانونی رسیدی هم مدرست تموم شده دیگه بقیش بستگی بخودت داره که امادگی مسئولیت پذیری داری یا نه
نینی سایتیا میگن دختر یه سال قبل یایسگی شوعر کنه بچه هم چون تیلیاردر نیس نمیخواد اصن بره بمیره هیچکدومم خوشبخت نییت خاک برسرشون شده شوهر کردن همممشون همینن ما تو اقوام همه زود ازدواج کردن خوشبخت هم هستن تو خونه شوهرشونم درس خوندن
والله دیر پ زودشو نمیدونم اما من تو ۱۸ سالگی بزرگترین ارزوم رفتن به دانشگاه بود همون طورم شد و همون سال تو شهر خودم دانشگاه قبول شدم اصلا به ازدواجم فکر نمیکردم بیشتر دوست داشتم درس بخونم و شاغل باشم