2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
من خودم که نمیتونم از بچم دل بکنم حالا خودش باید ببینه میتونه بدون شوهر زندگی کنه یا نه کلا اینم ب ...

نه کلا پدر شوهر مادر شوهرش پسرشو پر میکنن با حرف میگن با مادرت بد اخلاق باش حرفشو گوش نده چجوری باش خیلیییییی بی ادب بار اومده از الان خواهرمم میگه من وایسام بزرگش کنم بعد پدر بزرگش بگه مادرتو بیرون کن بیرون میکنه

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

به نظر من خواهرت فعلا گزینه های زیادی داره

هنوز خیلی جوونه. اصلا نباید اینطور بشه که کنج عزلت رو انتخاب کنه و افسرده بشه

میتونه درسش رو ادامه بده یا اگه به هنری علاقه منده دنبال اون بره وارد جامعه بشه . یه مادر فعال و پویا و یه زن شاد و دانا بشه . حالا تو این بین اگه کیس خیلی مناسبی هم براش اومد و پسرش هم راضی بود بعد ازدواج کنه

اما اینکه پسرش رو ول کنه و بره ازدواج کنه واقعا ظالمانه است

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا فعلا یکی دو سال صبر کنه خواهرت.فوری تصمیم نگیره. پسرش هم که طفل نیست. اگه خودش با پدربزرگ پدریش نره کسی نمیتونه مجبورش کنه که. 

شرایط خونه ی شما برای بزرگ شدن بچه بهتر از خونه ی پدربزرگ پدریش هست؟ 

یکم اطلاعاتتون رو بروز کنید عزیزم اینی که شما گفتی مال قدیمه  الان همچین چیزی نیست حضانت با م ...

بهتره بدونید حضانت فرزند از مادری که شاغل نیست به راحتی گرفته میشه حتی توی همون ازدواج هم ولی پدری میتونه به دادگاه مراجعه کنه و عدم صلاحیت بزرگ شدن بچه ها رو توی خونه نا پدری بگیره.قوانین همیشه اون چیزی که نوشته میشن نیست یه سری به دادگاهای حضانت بزنید متوجه مبشید

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
باد هوا نظر شماست که همه چیز رو تو شوهر میبینی ‌‌و بنظرت بچه ارزشی نداره اول ریپلای کردی پس جوابت ه ...

جمع کن باوا پاچه پاره هرچی هیچ بت نمیگم دور برداشتی . شوهرت بخوره تو سرت با این نظر دادنت ریپ نزن تا نشستمت 

به نظر من خواهرت فعلا گزینه های زیادی داره هنوز خیلی جوونه. اصلا نباید اینطور بشه که کنج عزلت رو ان ...

چی بگم خواهر بله حق با شماهست

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
حالا فعلا یکی دو سال صبر کنه خواهرت.فوری تصمیم نگیره. پسرش هم که طفل نیست. اگه خودش با پدربزرگ پدریش ...

اره خیلیییی بهتر اما نمیزارن خودشم اونارو بیشتر از مادرش دوس داره 

خواهرت خیلی بدبخته.دلم براش سوخت.اینجام قضاوتش میکنن ۲۵ سال هنوز خیییییییلییییی جوونه پسزشم گناه د ...

اره به خدا پیر شدیم تو این ۵ماه به اندازه ۵سال

😐😐😐😑

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

نه کلا پدر شوهر مادر شوهرش پسرشو پر میکنن با حرف میگن با مادرت بد اخلاق باش حرفشو گوش نده چجوری باش ...

نمیدونم والا اینا دیگه چه قدر بی شخصیتن

بچه برای مادرشه پدر بزرگه هم نمیتونه بگیردش، بچه رو تنهایی اونجا نزاره هرگز، بچه به سنی رسیده که میتونه خودش تصمیم بگیره کجا باشه مطمئنا بچش مادرو قبول میکنه

بچه هم مادرشو دور نمیندازه البته اگه از خانواده شوهرشم دور باشه

بره یه جا دیگه با بچش تنهایی زندگی کنه هفته ای یه بار بچرو ببره اونم خودش با بچه باشه

اره خیلیییی بهتر اما نمیزارن خودشم اونارو بیشتر از مادرش دوس داره 

اگه اونجا راحته و بچش تو این سن انقدر بی ادبه بچرو بزاره همونجا بهتره

البته ما حرفو از زبون شما فقط داریم میشنویم باید همه جوانبو در نظر گرفت

خیلیا ها همسرشون بچه رو قبول نمیکنه یا میخوان با پسر مجرد ازدواج کنن اینجوری میشه . ولی فقط بچه آسیب ...

ك اينجور وقتا عقل ميگه بچت در اولويته 

نه اينجوري ك بخاطر شوهر بچه رو بزارن پيش بقيه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤