2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
خواهشا شما تایپک های منو جواب نده

چشم جواب نمیدم چون شما دنبال تاییدی که یکی شبیه خودت بگه اره شوهر کردن مهم تره 

چون از اول تاپیک هم همش میخوای اون بچه رو بد نشون بدی و بگی وجودش مهم نیست 

ولی حقیقت چیزیه که گفتم و فقط خدا به اون بچه رحم کنه

چشم جواب نمیدم چون شما دنبال تاییدی که یکی شبیه خودت بگه اره شوهر کردن مهم تره  چون از اول تاپ ...

نه عزیزم اینطور نیست من انقد این خواهر زادمو دوس دارم خیلیییی زیاد که فک نکنم بچه خودمم انقد دوس داشته باشم منم دوس دارم خواهر زادم جیگر زادم بدون مادر نشه ولی پدر بزرگش با رفتارشون با کردارشون چجوری رفتار میکنن که مادرش دلش از این بچه سیاه بشه جاش بزاره

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا اگه پدر شوهرش پسرشو بهش بده پدرم بزرگش میکنه خواهرم میره ازدواج میکنه ولی پدر شوهرش بچه رو ...

خوب اگر خواهر شما میخواد ازدواج کنه و بچه رو با خودش نبره دیگه چه فرقی میکنه پدرشوهرش بزرگش کن یا پدر خودش؟ هردو پدربزرگش هستن و جاش امنه ولی خود بچه خیلی آسیب خواهد دید

خوب اگر خواهر شما میخواد ازدواج کنه و بچه رو با خودش نبره دیگه چه فرقی میکنه پدرشوهرش بزرگش کن یا پد ...

خواهرم میگه با خودم ببرمش ازدواج کنم

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

این بهترین کاره چون این بچه فردا هزار جور آسیب میبینه و با خودش میگه دیدین پدربزرگ و مادربزرگم راست گفتن و مادرم فلانه و بسانه و منو ول کرده رفته پی خوشبختی خودش و من براش اهمیتی ندارم اون الان بچس هنوز یک سال نشده پدرش رو از دست داده و این رفتارهای بی ادبانه اش طبیعی هست ولی خواهرتون با محبت کردن و مهربونی میتونه بچش رو بکشه سمت خودش هیچ بچه ای وقتی بزرگ شد مادرشو ول نمیکنه بره بچسبه به پدربزرگ و مادربزرگ انشاالله بهترین اتفاقها برای خواهرتون بیافته

این بهترین کاره چون این بچه فردا هزار جور آسیب میبینه و با خودش میگه دیدین پدربزرگ و مادربزرگم راست ...

مرسی ممنون تشکر از دعای قشنگت😍🌹🌹

"منم بچم انقدر بي ادب بود مينداختم پيش همون سگا!!!" اين وضعيت حرف زدن شما كاااملا نشون داد سط ...

شم هم اول قضیه رو متوجه شو بعدا راجب مردم قضاوت کن

اتفاقا بهتر که جواب نمیدین چون فقط بلدین قضاوت کنین

شما هم جای این زن بودین و همچین خانواده شوهری داشتین انقدر آروم نمیموندین

بچه اگه قرار باشه بزرگ بشه زحمتهای مادرشو یادش بره با اینکه مادره تنها بچرو بزرگ کرده همون بهتر پیشه خانواده پدرش بزرگ شه که مادرشو زجر نده وگرنه چه دلیلی داره مادر از بچش زده بشه؟ 

بهترین کارو میکنه، حتی اگر ازدواج نکرد فقط از خانوده شوهرش دور بشه و تنهایی بچرو بزرگ کنه

بچه پیش مادذش خیلی بهتر بار میاد حتی اگر مادر بدترین آدمم باشه بازم بچه پیش مادر خیلی بهتر بزرگ میشع تا پیش پدربزرگ مادر بزرگش 

بهترین کارو میکنه، حتی اگر ازدواج نکرد فقط از خانوده شوهرش دور بشه و تنهایی بچرو بزرگ کنه بچه پیش م ...

بله درست میگین