2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
نه مشکلش اینه که اگه بخواد ازدواج کنه پدر شوهرش بچشو میگیره ازش

این قانون خیلی وقته کنسل شده و از نظر قانون بعد از مرگ پدر مادر قیم بچه هست و هیچکس نمیتونه بچه رو از مادر بگیره از یه وکیل سوال کنین تا خیالتون راحت بشه چون دوست منم شوهرش فوت کرده بود و خانواده شوهرش تهدیدش میکردن اما با یه وکیل صحبت کرد و گفت قانون عوض شده و بعد از مرگ پدر قیم بچه مادر میشه و تا مادر زنده هست کسی نمیتونه بچه رو ازش بگیره حتی اگر ازدواج کنه 

یکم اطلاعاتتون رو بروز کنید عزیزم اینی که شما گفتی مال قدیمه  الان همچین چیزی نیست حضانت با م ...

دقیقا

یه چیزی به اشتباه تو  جامعه جا افتاده ، بیشتریا همین طور فکر میکنن

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرهفته پسرش رو ببینه؟! به نظرتون پسری که پدرش هم فوت شده یکبار در هفته مادرش رو ببینه نیازهای عاطفی ...

بعضیا کل زندگی رو تو شوهر میبینن اندازه ی ارزن فکر نمیکنن که چه بلایی سر اون بچه که پدر هم نداره میاد 

حالا اگر یکی باشه شرایطش مثل خانم باشه و بچه رو قبول کنه خیلی هم عالیه ولی اینکه بچه رو ول کنه بخاطر شوهر کردن بی رحمی نسبت به اون بچه اس

الان ديدم😐🤦🏼‍♀️ بچشو بده باباش خودش بره شوهر كنه اصلا ادم گريش ميگيره از اين حس مادري

ولی بهترین کار اینه که با یکی که شرایطش مثل خودشه ازدواج کنه بچشم پیش خودش باشه. 

ببین نباید قضاوت کنه اون خانم خییییلی جوانه نمیشه که تا آخر عمر تنها باشه فرصت زندگی داره 

نه مشکلش اینه که اگه بخواد ازدواج کنه پدر شوهرش بچشو میگیره ازش

به هیچ عنوان ازبچش نگذره

چون توازدواج دوم هرچقدرم خوشبخت بشه بازم فکرش پیش بچشه ویه عمرحسرت میکشه

وخدایی که بشددددت کافیست❣

من خودم که نمیتونم از بچم دل بکنم

حالا خودش باید ببینه میتونه بدون شوهر زندگی کنه یا نه

کلا اینم بگم اگه تربیت بچه براش مهم نیست بره ازدواج کنه چون بچه پیش مادربزرگ و پدر بزرگ خیلی بد بار میاد و لوسو بی ادب میشه هرچند اونا خوب باشن

از طرفی هم اگه نخواد ازدواج کنه او پس فردا بچشو مفصر ازدواجش بدونه و سره بچه خالی کنه، و بچه با کمبود محبت بزرگ شه بره پیش پدر بزرگ مادربزرگش بهتره

نه شاغل نیست بعد اینکه جاری هاش فک میکنن میخواد زن یکی از شوهرای اونا بشع

لاید بذاره سال همسرش بشه بعد با ی آدم درست که پسرشو قبول کنه و پسرش اون آقا رو قبول کنه ازدواج کنه خدایی ۲۵سال  خیلی کمه از الان تا آخر عمرش نمیتونه تنها باه 

خیلی عصبانی شدم از این تایپک ببخشید بعضیا فقط بچه پس انداختن بلدن ذره ای حس مسئولیت و احساس و عاطفه ندارن 

تا شوهره مرده فکر شوهر جدیده ی ذره فکر نمیکنه چه بلایی سر اون بچه میاد بدون پدر و مادر 

پدربزرگ و مادربزرگ جای مادر و پدر رو برای بچه میگیرن ؟ 

نمیگیرن ولی دیگه اجباریه

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰

خاک بر سر پدرشوهرش که هم میخواد بچه رو ازش بگیره هم شانس خوشبختی و زندگی رو از یه زن ۲۵ ساله

خاک بر سر اونی ک میاد خواستگاری دختر ۱۲ ساله

و متاسفم واسه کسی که دخترشو ۱۲ سالگی شوهر میده

اره ک باید ازدواج کنه.با کسی ازدواج کنه که بچه شم بخواد

پدرشوهرشم ی جوری راضی کنید.بازم میگم خاک تو سر پدرشوهرش

عصبی شدم چقد😡😡😡

یادم نره ،که قرار بود یادم باشه!!
ولی بهترین کار اینه که با یکی که شرایطش مثل خودشه ازدواج کنه بچشم پیش خودش باشه.  ببین نباید ق ...

اينكه گفته بچمو بابام بزرگ كنه بره شوهر كنه ديگه حرفي براي گفتن نميذاره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به اعصابت مسلسل باش شما همینجوری رو باد هوا نظر میدی . ریپ نزن 

باد هوا نظر شماست که همه چیز رو تو شوهر میبینی ‌‌و بنظرت بچه ارزشی نداره

اول ریپلای کردی پس جوابت هم بشنو کم آوردی هم سکوت کن که بدترش رو نشنوی