2777
2789
عنوان

به نظر شما خواهرم چه کار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 114 پست
نه کلا پدر شوهر مادر شوهرش پسرشو پر میکنن با حرف میگن با مادرت بد اخلاق باش حرفشو گوش نده چجوری باش ...

خواهرت مگه با اونا زندگی میکنه؟ مگه میشه بچه مهرو محبت مادر رو با چهار تا حرف بقیه فراموش کنه؟

ما یه مورد مشابه خواهر شما داشتیم تو فامیل. بعد فوت همسرش با دخترش یه زندگی جدید رو شروع کردند اصلا هم اینطور نبود که بچه دایم پیش خانواده شوهرش باشه. درحد معقول و معمول باهاشون رفت و آمد داشت . الان هم خداروشکر دخترش خیلی هم موفقه

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید
جمع کن باوا پاچه پاره هرچی هیچ بت نمیگم دور برداشتی . شوهرت بخوره تو سرت با این نظر دادنت ریپ نزن تا ...

سطح ادبت نشون دهنده فرهنگ خانوادت هست 

متاسفم که کسی نبوده ادب و شخصیت رو یادت بده 

دیگه ریپلای هات رو نمیخونم چون در شان من نیستم با آدم سطح پایین دهن به دهن بشم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ك اينجور وقتا عقل ميگه بچت در اولويته  نه اينجوري ك بخاطر شوهر بچه رو بزارن پيش بقيه

درسته . همیشه باید اولویت بچه باشه . کاش وضعیت مالیشونم خوب باشه که اصلا نیازی نباشه که بخاطر خرج و مخارجشون ازدواج کنه 

ك اينجور وقتا عقل ميگه بچت در اولويته  نه اينجوري ك بخاطر شوهر بچه رو بزارن پيش بقيه

عزیزم همه که حس مادرانه ندارن همه که مسئولیت پذیری رو یاد نگرفتن بعضیا خیلی راحت بچشون رو میذارن کنار بخاطر شوهر یا هرچیز دیگه ای

عزیزم همه که حس مادرانه ندارن همه که مسئولیت پذیری رو یاد نگرفتن بعضیا خیلی راحت بچشون رو میذارن کنا ...

راستش همون اول ك ديدم گفته ١٣ ازدواج كرده الانم دوباره دلش ميخواد ازدواج كنه ديگه حساب كار دستم اوومد 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

راستش همون اول ك ديدم گفته ١٣ ازدواج كرده الانم دوباره دلش ميخواد ازدواج كنه ديگه حساب كار دستم اووم ...

اون که مشخصه ولی جالبه خیلی ها هم همون تفکر رو دارن میبینی که تو تاپیک چی میگن 

یعنی فقط بیچاره بچه هایی که زیر دست اینا بزرگ میشن 

تمام دنیاشون تو شوهر خلاصه میشه

همه جای ایشون نیستیم که بخوایم قضاوت کنیم

تو سن کم ازدواج کرده مسلما پیش خانواده شوهر زندگی میکرده و هزاران بد بختی کشیده خانواده شوهرش کاملا بی فرهنگ بودن شوهرشم آدم نرمالب نبوده انگار، بچشم مثل پدرش و خانواده شوهرش شده چون پیش اونا بوده،. اونا احساس مالکیت نسبت به بچه دارن

بچه هم مادرشو قبول نداره و از اونجایی که زیاد پیش اینا بوده بی تربیت و لوس بار اومده که شک ندارم همینطور بوده

خانم شاغل نیست که خرج بچشو بده مسلما شوهرش  نمیزاشته کار کنه و اگرم الان کار کنه خانواده شوهرش نمیزارن

خانواده شوهرشم فکر کنم که میگن با بچه بیاید خونه ما زندگی کنید

شرایط خیلی سخته

خانواده خوده زنه هم به نظرم وضعیتشون جوری نیست بتونن ساپرتش کنن از همه لحاظ

هیچ کدوممدن جاش نیستیم 

فقط میتونم بگم خاک تو سره خانواده‌ شوهرش که به زن و بچه بچشونم رحم نمیکنن،. خداا للللعععننتتت کنه

نمیدونم والا اینا دیگه چه قدر بی شخصیتن بچه برای مادرشه پدر بزرگه هم نمیتونه بگیردش، بچه رو تنهایی ...

نمیزارن حتی خونه ما به زور میاد نمیزارن هیچ جا بره

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
راستش همون اول ك ديدم گفته ١٣ ازدواج كرده الانم دوباره دلش ميخواد ازدواج كنه ديگه حساب كار دستم اووم ...

شاید به اجبار خانوادش ازدواج کرده

شما از کجا میددونی که قضاوت میکنی؟ شاید به زور تو سن کم شوهرش دادن؟ 

شاید به اجبار خانوادش ازدواج کرده شما از کجا میددونی که قضاوت میکنی؟ شاید به زور تو سن کم شوهرش داد ...

اينطور بود الان دوباره نميگفت پسرمو بدم بابام شوهر كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

همه جای ایشون نیستیم که بخوایم قضاوت کنیم تو سن کم ازدواج کرده مسلما پیش خانواده شوهر زندگی میکرده ...

خدا مرده هاتو بیامرزه اره به خدا بهتر از من شناختیشون رحمت بر آدم چیز فهم

تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
خدا مرده هاتو بیامرزه اره به خدا بهتر از من شناختیشون رحمت بر آدم چیز فهم

اینطور که گفتی معلوم بود همه چیزش اینه وگرنه مادر که از بچش دل نمیکنه

مخصوصا زنی که تو سن کم ازدواج میکنه همه دلخوشیش بچش میشه