2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خانواده شوهرم کاملا مذهبی هستن ولی من کاملا باهاشون زمین تا اسمون فرق دارم ولی خودم به خاطر شوهرم وقتی میرم خانه مادر شوهرم ویا برادر شوهرم ملاحظه میکنم که لباس ناجور نپوشم و به خاطر همین رفتارم همیشه شوهرم میگه من به تو نمیگم چی بپوش وچی نپوش چون شنا ختمت خودت ملاحظه می کنی
هرگز کوچیک شدن رو بهانه ی نبخشیدن قرار نده چون اگه قراربود کسی با بخشیدن کوچیک بشه، خدا اینقدر بزرگ نبود..........
من دوست دارم هر جی میبوشم بکه خوشکل شدی اما هر وقت لباسم خیلی لخته می بوشم میکه جقدر جلف شدی اصلا بهت نمیاد..منم ادم حساب نمیکنم و میکم به نظرم قشنکه..اونم ساکت میشهو میریم مهمونی
طراحی داخلی...چیدمان..دکوراسیون داخلی...با نازلترین قیمت http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=672610
خوبی عسیسسم؟ پرنیان و ببوس :-*

منم بدمم میاااااااااد، اما شوهرم گیر میده همش تو خیابون میگه گردنت معلومه یکم!!! حرصمممممم درمیااااااااد
بعد خواهرش مثلا روسریش میفته تا 3 تا خیابون میاد همونطوری هیچی نمیگه!! وااااای حرصمممممممم درمیاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددد
خدایا …با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و نا ممکن ها ممکن …دوستت دارم
Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
آره تو جمعا هم خونوادش همه بااااااااازن فجیییییییییییع! من از یه خونواده فرهنگی و مذهبی تر از اونام، بعد میاد به من که لباسم بلنده و ازهمه مناسبتره میگه یقه ت و درست کن!!
خدایا …با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و نا ممکن ها ممکن …دوستت دارم
Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
البته چون خانواده خودم از چادر خوششون نمی یاد اونجا با مانتو میرم که جنجال نشه ، خیلی سخته
تو خانواده شوهرم هم با تونیک شلوار می گردم
خوش به حال شما ها که راحتید من که احساس می کنم با این کارا شعورم زیر سوال میره
گفت با مادر یه جمله بساز :
گفتم من با مادر جمله نمیسازم """""دنیامو می سازم"""""