2777
2789
عنوان

براتون خوشاینده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من باید آزادی باشه یعنی واقعا آزادی نه اینکه هر جور همسرا دوست دارن بچرخیم.

حالا چه پوشیده چه باز.آزادی همینه دیگه یعنی اگه می خوای با چادر باش اگه می خوای با مایو.خودت باش.
من کلا اونجور که دوست دارم میپوشم والبته نظراتمون شبیه به همه ولی یه چیزی بگم نمیخندین دوس دارم بگه موهات رو جم کن یا هر چی دیگه چون میفهمم که اونقدر دوسم داره که دوس نداره توجه کسی بهم جلب بشه ههههههههههههههههههه نزنین منو
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
میشه کوچولو بگی نمیدونم چی گفتی
به یک‏جایی از زندگی که رسیدی، می فهمی بزرگ‌ترین مصیبت برای یک انسان اینه که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته‌باشه نه شعور لازم برای خاموش ماندن.
نه اصلا ناراحت نمیشم چون معلوم دوست داره میخوا فقط مال خودش باشی معلومه که از خواهرش براش مهمتری عزیزم به نظر من صد درصد نظر شوشو هم همینه
تازه گلی جون شوهرم میگه رنگای شاد هم نباید بپوشم!! همه میبینن میگن تازه عروس چرا سفید نمیپوشی چرا.....! عید نذاشت شال قرمز سرم کنم! دعوامون شد!
خدایا …با تو که باشم تمام دورها نزدیکند و نا ممکن ها ممکن …دوستت دارم
Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
حتما خیلی عسلی خوب هههههههههههههههههههههه