2777
2789
از کی اینجوری شدی؟دارو چی مصرف میکنی؟اگه رابطه مقعدی داشتی شقاقه ها بواسیر نیستشقاق درمانش فرق میکنه ...

نه رابطه کجا بود عزیزم‌.زمان زایمان طبیعی آمپول فشار زدن خیلی یه مقعدم فشار اومد بواسیر گرفتم بعدش متخصص زنان رفتم بهم گفت وگرنه نمیدونستم چیه ،بعدش زخم اومد بیرون شد همورویید ..جراح رفتم‌معاینه هم کرد گفت جراحی نمیخواد..خیلی سال گذشته ،جدیدا همش یبوست میشم وگرنه تو این‌چندسال این زخم واقعا بی آزار بوده ...بیشتر دنیال درمان یبوستم 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

نه رابطه کجا بود عزیزم‌.زمان زایمان طبیعی آمپول فشار زدن خیلی یه مقعدم فشار اومد بواسیر گرفتم بعدش م ...

قربونت چون ی عده ای کتمان میکنن خجالت میکنن بیان کنن که رابطه داشتن بعد درمان درستی انجام نمیدن و زخم هی عمیق میشه

برای یبوست هر معده ای با معده ای متفاوته

برای من میوه انجیر و زردآلو بهتر جواب داده تا دارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم ولی چند ماه خیلی بدتر شد خیلی خیلی درد کشیدم رفتم عمل کردم چون دیگه توان تحمل نداشتم

منم دارم با دارو کنترلش میکنم فعلا

خوبه که عمل کردی

قربونت چون ی عده ای کتمان میکنن خجالت میکنن بیان کنن که رابطه داشتن بعد درمان درستی انجام نمیدن و زخ ...

اتفاقا یه دوستی دارم ،گفت دوستش از رابطه گرفته ،بعد رفته لیزر کرده خوب شده ،بعد الان دوباره رابطه داره😁😂😂😂شوهرش دوست داره این احمق هم 😐..خیلی نترسن به خدا ......من خودمم قبل زایمان اصلا نمیدونستم یبوست چیه،انگار به بعدش که اون آخر روده و داخل مقعد زخم میشه ،این یبوستم‌ پیش میاد،من کلی انجیر خریدم ولی فایده نداشت ،البته انجیر تازه زرد خیلی خوب بود ،خشکش نمیسازه بهم ،همینطور خاکشیر اصلا بدتر میشم..کیوی برای من خوبه که اونم باید چهار ،پنج تا بخورم ..کاش همه ی فصل ها بود ،خشکشم جالب نیست..واقعا خانومها تو بارداری و زایمان امکان نداره عوارضی براشون پیش نیاد منم یادگاری بچه اولمه ..

من داشتم ولی چند ماه خیلی بدتر شد خیلی خیلی درد کشیدم رفتم عمل کردم چون دیگه توان تحمل نداشتم

عزیزم‌اگه از یبوست گرفتی ،خیلی خیلی بیشتر از ماها باید رعایت کنی که عود نکنه خدای نکرده

اتفاقا یه دوستی دارم ،گفت دوستش از رابطه گرفته ،بعد رفته لیزر کرده خوب شده ،بعد الان دوباره رابطه دا ...

خییییلی رابطه اونطوری حماقته

ماکه ی یک ماهه درگیرم بخاطر بواسیر و شقاق واقعا شوهرم رعایت می‌کنه که من حالم خوب بشه

ولی بعضی مردا چقدر خودخواهن

سلام ببخشین میشه بگید رژیم تون به چه صورت هست ؟ چون من اولین بار که هموروئید و شقاق گرفتم به خاطر رژیم نادرستی بود که اون زمان داشتم ...

و کلا نمتونم الان رژیم بگیرم یا کم بخورم عذر میخوام اینجوری میگم ولی فقط وقتی پر خوری میکنم روده هام حرکت میکنه میره جلو 

اگه مایعات بخورم بیشتر حرکت زیادی نداره روده هام دفع برام سخت تر میشه 🥲

چون الان چاقی شکمی دارم ولی میترسم رژیم بگیرم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

سلام ببخشین میشه بگید رژیم تون به چه صورت هست ؟ چون من اولین بار که هموروئید و شقاق گرفتم به خاطر رژ ...

دقیقاً خودمم همین طوریم وقتی غذا کم می‌خورم کارایی نداره روده ها

اوایل کم می‌خوردم که همین باعث شد که بیشتر یبوست بگیرم چون غذا مونده بود توی روده‌هام و دو روزی شکمم کار میکرد لاکسی ژل و اینا بی تاثیر بود در جلو بردن

ولی الان غذام میخورم کنارش برگه زردآلو آلو هلو و انجیر و‌مایعات می‌خورم هم روان کننده است هم بیرون روی روزی ی بار هست هم گرسنگی نمیکشم

با گرسنگی کشیدن چیزی درست نمی‌شه من دیگه یک ماه امتحان کردم چرا مگه سوپ آش بخوری

خییییلی رابطه اونطوری حماقتهماکه ی یک ماهه درگیرم بخاطر بواسیر و شقاق واقعا شوهرم رعایت می‌کنه که من ...

دقیقا ...عزیزم من ۲۰ سال دارم ،فقط چرب نگهش دار ،فقط هم یبوست نداشته باش ..یه زمانی یه جور میشه که فقط اون تیکه شاید ظاهرش اذیتت کنه وگرنه عادی میشه برات ..من چند روز یبوست شدید شدم وگرنه واقعا حالم خوب بود

دقیقاً خودمم همین طوریم وقتی غذا کم می‌خورم کارایی نداره روده ها اوایل کم می‌خوردم که همین باعث شد ک ...

چوت گفتین رژیم هستین فکر کردیم یه رژیم خاص هست برای یبوست و  اینا پس الان فقط مقدار غذارو کم کردین کنارش آلو اینا میخورین؟

چون من میخوام لاغر بشم یه مدت سوپ و اینا میخوردم ولی آش بهم می‌سازه چون موادش مقوی ان 

نمیدونم چیکار کنم خیلی شکمو شدم و مجردم و کنکوری 

فقط باید دراز کش درس بخونم اگه بخاطر درس کم تحرک بشم دوباره درد ها هم شروع میشه به همین خاطر مجبورم یک ساعت توی روز راه برم و ...

گفتم شاید رژیم تون یه راهکاری باشه برای یبوست راحت بشم

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿