2777
2789
عنوان

الان سه شبه ....

51 بازدید | 10 پست
من سه روزه که به خاطر مساله ای دلخورم , با همسرم قهر نیستم و حرف میزنیم اما یکم سر سنگینم ..... اما اصلا نمیاد ازم دلیلشو بپرسه ..... خیلی خاسته بخندونه منو یا بهم نزدیک شه اما نمیدونم چرا اصلا نمیخاد بدونه دلیل رفتارمو ....
☀☀☀ "تو" صبح باش ...! من تمام شب های تاریخ را تاب می آورم ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید فکر میکنه دلیلت موجه نیس برای دلخوری

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

براش نامه بنویس.مردا هیچ وقت متوجه این چیزا نمیشن تا نگی.آخرین جیزی که به ذهنشون میرسه اینه که شاید میخای پریود بشی که اعصاب نداری
أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
خانومی بهترین کار اینه که دلیل دلخوریتو به شوهرت بگی شوهر منم اینجوربه هیچوقت بهم نمیگه چته ,وقتی سرسنگین میشم سعی میکنه توجهمو جلب کنه, اوایل خیلی اذیت میشدم,اما حالا هر ناواحتی پیش بیاد بهش میگم ,اونم خیلی منطقی برخورد میکنه و از دل من هم درمیاد و دوباره سرحال میشم,خیلی اشتباهه مه انتظار داشته باشیم شوهرمون بدونه چرا ما ناراحتیم,البته خوبه که اونام بپرسن مشکلت چیه,ولی خب هرکس یه اخلاقی داری,شوهرت نمیپرسه شما خودت بهش بگو