2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شنیدم گلاب باید اصل باشه نه بازاری و برای همه نوع پوستی خوبه من پوستم چربه و گلاب اصل گیر نیاوردم مت ...

از تو نت کارگاه های قمصر رو پیدا کن میفرستن. با آلوئه ورا قاطی کن عالیه

صورت من از پارسال خیلی ناگهانی شروع کرد به جوش زدن و بدتر از اون جای جوش ها میموند خیلی کرم و اینا امتحان کردم تا فهمیدم به خاطر روبالشی و تغذیه م.

یک سالی میشد که رو بالشیامون عوض کرده بودیم ‌و جنسشون مخمل بود و موقع خواب خیلی پوستم عرق می‌کرد و یکی دیگه خوردنی هام خیلی بد شده بود فقط گرمی جات میخوردم و با شیرینی زیاد و...

ده روز پیش روبالشیم عوض کردم که جنسش پارچه نخی و هر شب عناب خورد شده رو تو آب میخیسونم و میذارم یخچال و فردا صبح ناشنا یه لیوان آب عناب میخورم و شیرینی جاتم به حداقل رسوندم همین.

تو همین ده روز ۵۰ درصد جوشام و جای جوشام رفته.

میخوام یکم ماسک خونگی و اینا هم استفاده کنم که کاملا پوستم صاف و یکدست شه دقیقا بشه پوست یکسال پیش خودم.

و اینکه از ژل شستشو و ضد آفتاب هم غافل نباش

شنیدم گلاب باید اصل باشه نه بازاری و برای همه نوع پوستی خوبه من پوستم چربه و گلاب اصل گیر نیاوردم مت ...

ماخودمون گلاب اصل یا هرنوع گلابی میفرستیم شهرستانها

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید