2777
2789
عنوان

من ی مشکلی دارم ک تاحالا ب هیچکی نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 36 پست
عزیزم خودکم بینی داری از حرف زدن تو جمع میترسی وقتی یکی ازت سوالی میپرسه بجای اینکه فک کنی چی جوابشو ...

ولی خب دوست دارم اینکارارو بکنم ولی نمیتونم بیرون برم فقط تو خونه اگه بتونم دسر و اینا درست میکنم البته خودم پول جمع میکنم شوهرم نمیده بهم میگه خرج اضافیو الکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی خب دوست دارم اینکارارو بکنم ولی نمیتونم بیرون برم فقط تو خونه اگه بتونم دسر و اینا درست میکنم ال ...

چرا نمیذاره بری بیرون ؟

باهاش صحبت کن که دوست داری بری فلان کلاس

بگو عزیزم خیلی احساس تنهایی میکنم وقتی نیستی کاش بتونم کلاسی برم باشگاهی برم ببین چی میگه

چرا نمیذاره بری بیرون ؟ باهاش صحبت کن که دوست داری بری فلان کلاس بگو عزیزم خیلی احساس تنهایی می ...

بهش میگم‌خودشم اتفاقا خیلی وقتا میگه عذاب وجدان دارم بخاطر تنهاییت ولی میگه ادمای این دورو زمونه خوب نیستن و توهم ضعیفی درحالیکه منم میگم ادم وقتی تنهایی میگرده بیشتر ب خودش تکیه میکنه  و ب کسی اجازه اذیت نمیده ولی بازم نمیزاره

بهش میگم‌خودشم اتفاقا خیلی وقتا میگه عذاب وجدان دارم بخاطر تنهاییت ولی میگه ادمای این دورو زمونه خوب ...

چی بگم عزیزم

سعی کن کتاب زیاد بخونی خیلی اعتماد به نفستو زیاد میکنه باورت نمیشه 

هروز به مامانت زنگ بزن باهاش صحبت کن به دوستات خواهر مادرشوهر…

چی بگم عزیزم سعی کن کتاب زیاد بخونی خیلی اعتماد به نفستو زیاد میکنه باورت نمیشه  هروز به ماما ...

همشون از زندگی ناامیدن مامان بدترین حس هارو بهم میده همیشه انرژی منفیو سرکوفت همش میگه بی عرضع همش دیگرانو تو سرم میکوبه من حتی نمیتونم دس ب ی چیز کوچیک بزنم واقعا دستو دلم نمیره 

چی بگم عزیزم سعی کن کتاب زیاد بخونی خیلی اعتماد به نفستو زیاد میکنه باورت نمیشه  هروز به ماما ...

خواهر اینام ندارم  با دوستامم زیاد در این مورد نمیحرفم‌چون احساسی  حرف میزنن