من هروقت تو موقعیتی قرار میگیرم یا کسی ازم سوال میپرسه نمیتونم جواب بدم بعد ده دقیقه یادم میاد چی بگم یا مثلا ی مشکلی پیش میاد بی تفاوتم بعد نیم ساعت دیگه ناراحت میشم کلا ی جوریم احساس میکنم مغزم کنده نمیدونم چرا اینجوری شدم هروقت ازم سوالی میکنن مات و مبهوت طرفو نگا میکنم بعد چن دقیقه یادم میاد چی بگم اینم بگم تو مجازی اینطوری نیستپ فقط تو واقعیت کسی چیزی میدونه بگه تا بلکه بهترشم
عزیزم خودکم بینی داری از حرف زدن تو جمع میترسی وقتی یکی ازت سوالی میپرسه بجای اینکه فک کنی چی جوابشو ...
ولی خب دوست دارم اینکارارو بکنم ولی نمیتونم بیرون برم فقط تو خونه اگه بتونم دسر و اینا درست میکنم البته خودم پول جمع میکنم شوهرم نمیده بهم میگه خرج اضافیو الکیه
بهش میگمخودشم اتفاقا خیلی وقتا میگه عذاب وجدان دارم بخاطر تنهاییت ولی میگه ادمای این دورو زمونه خوب نیستن و توهم ضعیفی درحالیکه منم میگم ادم وقتی تنهایی میگرده بیشتر ب خودش تکیه میکنه و ب کسی اجازه اذیت نمیده ولی بازم نمیزاره
چی بگم عزیزم سعی کن کتاب زیاد بخونی خیلی اعتماد به نفستو زیاد میکنه باورت نمیشه هروز به ماما ...
همشون از زندگی ناامیدن مامان بدترین حس هارو بهم میده همیشه انرژی منفیو سرکوفت همش میگه بی عرضع همش دیگرانو تو سرم میکوبه من حتی نمیتونم دس ب ی چیز کوچیک بزنم واقعا دستو دلم نمیره