2777
2789
عنوان

من ی مشکلی دارم ک تاحالا ب هیچکی نگفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 36 پست
میدونم منم اونجوری بودم تو مجازی خیلی ذهنم خلاق تر بود الان بیرونم اونجوری ام فاصلش خیلی کم شده

من خاحواده شوهرم بی دلیل تحقیرم میکنن اذیتم میکنن ولی من حتی بلد نیستم چجوری از خودم دفاع کنم یا چجوری مسئله ای رو با شوهرم در میون‌بگزارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خاحواده شوهرم بی دلیل تحقیرم میکنن اذیتم میکنن ولی من حتی بلد نیستم چجوری از خودم دفاع کنم یا چجو ...

اگ اون تحقیره با خنده همراهه پس کار بدی نمیکنه چون ادما دوس دارن سر بسر کسایی بزارن که نمیتونن فوری جواب بدن و باعث میشه از اون طرف ام خوششون بیاد 

من تازگیا خیلی فراموشکار شدم اسپیکرامو جمع کردم بعد هی دنبالش میگشتم فک کردم یکی دزدیده برادرشوهرم چندروز پیش رفته بود شهرستان بعدش چندساعت نشستم فک کردم چرا برادرشوهرم باهامون نیومدتفریح

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
اگ اون تحقیره با خنده همراهه پس کار بدی نمیکنه چون ادما دوس دارن سر بسر کسایی بزارن که نمیتونن فوری ...

ن کلا مشکل روانی دارن اغده این ی جورین خلاصه از خواهر برادرای خودشونم خوششون نمیاد یعنی کلا خدای نکرده یکیشونم بمیره بی  تفاوتن

من مثلا در لحظه ذهنم ققل میکنه از بس خودخوری داشتم حافظه کوتاه مدتم ضعیف شده

دقیقااا منم همینجوریم

با سن ۲۶ سال آنقدر داغونم انگار ۷۰ سالمه 

بی حوصله و عصبی هم شدم

راه حلش اینه حداقل هر روز با سی نفر سر و کله بزنی من بدتر از تو بودم ولی از وقتی معلم شدم با بچه ها ...

من همیشه تنهام اجازه ندارمم بیرون برم اوایل خیلی شاد بودم ولی حالا هیچی فقط تنهام هروز و هروز فقط تکراریه

عزیزم خودکم بینی داری از حرف زدن تو جمع میترسی وقتی یکی ازت سوالی میپرسه بجای اینکه فک کنی چی جوابشو بدی  داری فک میکنی که چی بگم درست باشه چی بگم بد نباشه

باید بیشتر تو اجتماع باشی باشگاه برو استخر برو پارک برو کلاسی که دوس داری مث خیاطی اشپزی برو به هربهانه ای با یکی حرف بزن حتما حتما کتاب بخون اینستا داری پیج روانشناسا رو فالو کن به پستاشون گوش بده درمورد اعتماد به نفس وعزت نفس 

شما اصلا خنگ نیستی فقط عزت نفست پایینه

دقیقااا منم همینجوریم با سن ۲۶ سال آنقدر داغونم انگار ۷۰ سالمه  بی حوصله و عصبی هم شدم

منم دقیقا‌   . من ۲۴ سالمه . با این ک ادمی بودم ک خیلی حافظه م خووب بود حالا ببین چی ب روزم اومد