2777
2789
عنوان

امشب از خدادلم گرفته💔

254 بازدید | 15 پست

چرا این خدا چرا تو این دنیا حقه بنده های بدشو نمیده.خدا چرا خدایی نمیکنه.میخام صدسال اون دنیا به حسابه ظلم نرسه.اگه خدا هست خداگری بلده تو همین دنیا بده به دسته تونایی که بهمون ظلم میکنن نه موفقشون کنه.

میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگیم والا منم دلم گرفته

جهنم براچیه اون دنیا.بهشت براچیه.این دنیا داریم زجر میکشیم چرا تو این دنیا هوامونو نداره میخا اون دنیا اینکارو کنه.چرا نقد عمل نمیکنه چرا نسیه؟دیگه از گرفتاریو ادمایه ظالم هنگم.رد دادم

آخ گل گفتی عزیزم بخدا .پریشب یکی جوری دلمو شکست جلوی بیس نفر جوری تحقیرم کرد متلک انداخت ک اون لحظه نابود شدم بخدا تا اخر شب بغض قورت دادم .اونم سر بچه دار نشدن سر بدبختیم سر بیچارگیم سر این ک تو این دنیا از هیچی شانس ندارم .خدا کو پس 

آخ گل گفتی عزیزم بخدا .پریشب یکی جوری دلمو شکست جلوی بیس نفر جوری تحقیرم کرد متلک انداخت ک اون لحظه ...

😔دوسدارم خدا یجوری تو این دنیا بده به دسته ظالم که حقه مظلوم ضابع نشه.ولی کووووو.مظلوم روز به روز ضعیفتر میشه.

ای خدااا.. نمیدونم چه حکمتی ی نفر به عرش میرسونه از موقع تولد تمام درها براش باز......یکی هم به هر د ...

شاید باورت نشه ولی هروقت هرنیازمندی دیدبم منو شوهرم بی ردخور کمکش کردیم.اما برا خودمون هرکاری میکنیم هی یه مسئوله ناحق گیری میندازه به کارمون.

😔دوسدارم خدا یجوری تو این دنیا بده به دسته ظالم که حقه مظلوم ضابع نشه.ولی کووووو.مظلوم روز به روز ض ...

کاشش.

بعضی وقتا از خودم بدم میاد ک بد کسیو میتوام ولی بخدا حرفاشون نیش زبوناشو پیرم کرد ۱۶ کیلو لاغرم کرد بدون هیچ رژیمی .ب حدی رسیدم ک قبلا چقدر عاشق بچه بودم ولی الان فقط هدفم از اینکه در ب در تموم شهرای ایران شدم واسه بچه فقط اینه که از شر حرفای دیگران خلاص شم

کاشش. بعضی وقتا از خودم بدم میاد ک بد کسیو میتوام ولی بخدا حرفاشون نیش زبوناشو پیرم کرد ۱۶ کیلو لاغ ...

ای عزیزم.منم 21سالمه از 16سالگی ام اس گرفتم.فقطم مسببش بابام بودـ

شاید باورت نشه ولی هروقت هرنیازمندی دیدبم منو شوهرم بی ردخور کمکش کردیم.اما برا خودمون هرکاری میکنیم ...

من دوتا پسر شیطوون دارم که دست تنها بدون هیچ کمکی بزرگشون کردم وضع مال متوسط ..چند وقت  پبش خودم شکر کردم که اخهی خداشکر بچه ها دارن بزرگ میشن یکم به خودم  برسم  اینا در اوج ناباوری تست زدم مثبت شد باردارم نا جرات سفط داشتم نه جووون وتوان ی بچه دیگه دنیا تو سذم خراب شد نه راه پیش دارم نه پس...تک وتنها.....