2777
2789
عنوان

مطب زنان میرید شوهراتونو نبرید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4366 بازدید | 162 پست

والا من چند بار با نامزدم مطب زنان رفتم کسی چیزی نگفت

اصن چرا راه دور بریم 

برادرم جراح کلیه ست خانمش متخصص زنانه مطبشون یه جاست سالن انتظار مشترکه زن و مرد راحت میشینن کسی هم اعتراضی نداره

واقعا سرزمین عجایبه اینجا 

معذب معذب چه مسخره بازیا 

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

تو سالن انتظار که معاینه نمیشناشکالش چیه؟

اتفاقا موقع معاینه خانمشون برن داخل و ببینن 

موضوع اینه خانمی که تو اتاق انتظار نشسته با حضور مرد غریبه معذب میشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها میرم همیشه ولی بنظرم مشکلی نداره باشن بچه اوناهم هست شاید نگرانن شاید خانومشون نگرانه نیاز د ...

مشکل اینه که اصولا مردها باردار نیستن و دور از ادبه خانم باردار سرپا منتظر باشه، بابای اون بچه این پاشو بندازه روی اون پاش ، بشینه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
من باردار بودم، از کمر درد و خستگی داشتم میمردم.شوهرهای محترمشون نشسته بودن صندلی انتظار، منم رفتم ر ...

خب اعتراض میکردی بلند شن که شما بشینی .  دیگه نباید بی زبون باشید هرجایی

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بعضی از مطبها، ورود آقایان ممنوعه

بیرون سالن، بدلشون صندلی گذاشتن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
حالا مثلا خانم ی بار احساس تنهایی کنه چی میشه

دیگه اونو خودش صلاح خودشو می‌دونه 

همه جا رو که نمیشه مردونه زنونه کرد

بانک و پارک و شهربازی و مهمونی و بیمارستان ووووووو

همه مردونه زنونه بشه؟؟؟

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
من نمیفهمم فرق سالن انتظار مطب زنان با بقیه دکترا چیهیا حتی اتوبوس و مترو و مغازهبقیه جاها میشه آقای ...

فرقش اینه یه گروه خانم با مشکلات مربوط به رحم یا بارداری یا هرچی 

با نیاز به راحت‌تر نشستن،دستشویی رفتن، لم دادن و …تو اتاق انتظار کوچیک با مرد غریبه حس بدی پیدا میکنن

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ایرادش چیه

آخه همه خانمها میخوان در مورد بیماریشون صحبت کنن بامنشی  ادم معذب هی یه نشسته میشنود  حالا یا پریود نا مرتب

خونریزی  و لکه بینی و ...

اخه منشی این توضیحات رو میخواد چون دکتر مثلا گفته دوتا حامله دوتا بیمار بفرست داخل

خب بشیننمثل بقیه جاها مثل بانک مثل مترو مثل سرکلاس دستشویی هم برن درو قفل کنن کسی نیاد یه چیزی میگید ...

شما حامله بودی تا حالا؟

اتفاقا موقع معاینه خانمشون برن داخل و ببینن موضوع اینه خانمی که تو اتاق انتظار نشسته با حضور مرد غری ...

چرا معذب میشن؟

اگه بحث صندلی هست که اگه جا نباشه هر انسان دو پایی برای خانم باردار بلند میشه حتی جایی غیر از مطب باشه بارها دیده شده که جا نبوده آقایون جاشون به زنان دادن حتی غیر حامله

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

آخه همه خانمها میخوان در مورد بیماریشون صحبت کنن بامنشی ادم معذب هی یه نشسته میشنود حالا یا پریود ...

میدونم اینا رو

ولی ایرادی نمیبینم توش

ای ک با کیش رخت مات شده زندگی ام🫰                      من ک سرباز توام،شاه دلم میمانی؟🌾🍂            

من حضور مردها رو در مطب مشکل دار نمیدونم

حتی گاهی اوقات لازمه

ولی بعضی مطب ها قانون خودشون رو دارن و پزشک و پرستار ها لباس آزاد تر خودشون رو میپوشن و برای این مسئله ناچارن که ورود آقایان رو ممنوع بزنن

ولی اگه ورود آقایون با هماهنگی باشه مشکلی نداره 

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

شاید زن مریضه خودش نمیتونه تنهایی از خونه بیاد مطب

کسی رو نداره که باهاش بیاد شوهرش باهاش اومده 

مریض حالش خوب نیست نیاز به کمک داره 

تو مطب دکتر زنان که مراجعه کننده ها لخت نمیشینن تو اتاق انتظار 

شوهرش بیاد تو اتاق انتظار میشینه یا نهایت با زنش میره تو اتاق دکتر 

دکتر که همزمان چندتا مریض رو نمیبره تو اتاق یه مریض میره میاد بیرون بعد مریض بعدی میره تو

شوهرای اون خانم ها بدن زن های مراجعه کننده رو نمیبینن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین کاملا مشخصه تلاش نمیکنی آدما رو درک کنی 😐

من خود داخل مطب که یکی داره معاینه میشه یکی داره ان اس تی میگیره رو موافقم محیط کاملا زنونه ست

ولی پشت در مطب چه ایرادی داره آدم با شوهرش باشه

من خودم به شدت شخصیت اضطرابی دارم بخصوص از وقتی باردار شدم حالم اصلا خوب نیست واقعا نیاز دارم شوهرم پیشم باشه 🫤 برای همین بنظرم شما گارد الکی داری اون بیرون بشینه برای دلگرمی خوبه