تمرکزت بزار روی یه کار .درستو بخون یه حرفه هم که میدونی بازار کارش خوبه یاد بگیر
هرچی میرم سمتش خراب میشه.. اول سالن پرورش پرنده داشتم دیدم اوکی شدم و میتونم سرمایه گزاری کردم بازار باسر خورد زمین..
باز رفتم دوره کیک دیدم همچین مشتری اومد سمتم و یاد گرفتم در حد خوب باز خورو به گرونی ارد و تخم مرغ و روغن و خامه و کوفت و درد باز اینم با سر خورد زمین.. دانشگاهمم ک کاج درار مریض سر میکنم
اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چه نصیحتی ب من داری ک الان 24 سالمه.. شرایطمم گفتم
کنکور ارشد بده هرچقدر سطح سواد آدم بالا باشه بهتره
راجع به کارت هم درسته گرونی به همه فشار آورده ولی بازم میتونی مشتریای خودتو داشته باشی کار باکیفیت و یه کوچولو ارزون تر بده دست مشتری خدا روزیتو میرسونه
«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند..»🤍✨️
میدونی من الان هیچکار نمیکنم حس میکنم بفیه خیلی کارا میکنن اما من فقط تو حالت جنازه ای هستم... ...
چقددددددددمثل من هست حالت من دیدم دارم اذیت میشم به همسرم صحبت کردم گفتم میخوام ادامه بدم دقیقا منم بهش گفتم این راکدبودنه داره حس پوچی بهم منتقل میکنه براهمین تصمیم گرفتم آزاد شهرمون بخونم بهش گفتم من همراه میخوام اگه میتونی شروع کنم.حتما دانشگات رو تموم کن بعدبقیه کارا رو....ترم چندی؟من موقع عقدم ترم آخربودم تموم شد الان تصمیم دارم رشته ی دیگه ای بخونم.واینکه برا بچه داشتن چرا رو درامد خودت حساب میکنی؟
خدایا همسرمو برام نگه دار ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
چقددددددددمثل من هست حالت من دیدم دارم اذیت میشم به همسرم صحبت کردم گفتم میخوام ادامه بدم دقیقا منم ...
همسرم ازین راکد بودنم مسخرم میکنه همراهم نیست
من دولتی شهری میخونم ک یک ساعت فاصله هست تا شهرمون... ترم 8 هستم اما یک ترم حذف ترم کردم و یک ترمم جون اومدم شهر خودمون چارتم همخونی نداشت 9 واحد بهم دادن حالا 10 ترمه باید تموم کنم و این داره خیلی ازارم میدا
اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
خواهش میکنم گلم،من درس واسم خیلی مهمه حتی اگه به قیمت بیکار بودنم باشه خب میتونی آنلاین شاپ بزنی لب ...
میدونی دوجا هزینه کردم دیگه توان هزینه توی سومی رو ندارم و فک میکنم اگه درس بخونم چون شوهرم نخونده دیگه خیلی به چشمم احمق و بی خاصیت میاد و باید زندگی رو تموم کنم چون هرچی بهش میگم برگ دانشواه نمیفهمه
رشته تحصیلیت چیه ؟؟ اگه میتونی کار مرتبط با رشتت پبدا کن وضعیتی هم که پیش اومده به خاطر اقتصا ...
رشتم آمار هست.. الان اینقدر بازار خرابه ک اونایی حسابدار بودن تو شرکت ها دارن کارای اماری شرکتم انجام میدن نیرو جدید نمیگیرن.. یکی از دلایل بدیختی ما استفاده نکردن از نیرو های اماری هست