2777
2789
عنوان

اگه برگردین به 24 سالگی چه نصیحتی به خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 71 پست
من شوهرم تو چشمم خیلی زیاد بی فرهنگه

به نظرم از خودت هیچوقت نگذر اینکه ادامه تحصیل ندی چون همسرت تحصیلات کافی نداره درست نیست خودتو نردبان ترقی هیچکس نکن یهو به خودت میای میبینی انقدر از خودت گذشتی که همه پیشرفت کردن به جز تو

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
به نظرم از خودت هیچوقت نگذر اینکه ادامه تحصیل ندی چون همسرت تحصیلات کافی نداره درست نیست خودتو نردبا ...

دقیقا همین حس دارم الان ک باید خیلی موفق میبودم و نیستم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی درنوردشون تحقیق میکنم

هر چی آزمون استخدامی مربوط به رشتت مثل بانک پیدا کن 

یادگیری ارز دیجیتال هم از سایت فراچارت که رایگانه شروع کن یا تو یوتیوپ کلیپ آموزشی ببین 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
مثلا اینجوری شده ک فک میکنه زن برای بشور و بساب هست اگه من درس میخونم و بچه نیاوردم داره بهم لطف میک ...

طرز فکر ۹۰درصد مردای ایرانی همینه تحصیل کرده و غیرتحصیل کرده ندارن شما خودتو بالا بکش و این حرفای صدمن یه غاز برات مهم نباشه 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️
هر چی آزمون استخدامی مربوط به رشتت مثل بانک پیدا کن  یادگیری ارز دیجیتال هم از سایت فراچارت که ...

مررررسی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

طرز فکر ۹۰درصد مردای ایرانی همینه تحصیل کرده و غیرتحصیل کرده ندارن شما خودتو بالا بکش و این حرفای صد ...

اوف خیلی اذیت میشم ازین افکار خیلی

همسرم ازین راکد بودنم مسخرم میکنه همراهم نیست من دولتی شهری میخونم ک یک ساعت فاصله هست تا شهرمون... ...

دولتی که عالیه حیفه ادامه بده عیبی نداره بشه ۱۰ترمه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
دولتی که عالیه حیفه ادامه بده عیبی نداره بشه ۱۰ترمه 

اره باید تمومش کنم نمیدونم برای ارشد بخونم یا نه