2777
2789
عنوان

اگه برگردین به 24 سالگی چه نصیحتی به خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 71 پست
نصیحتت به من چی هست..  من شرایط مهاجرت ندارم جون به خانواده وابسته ام

اول درست رو تموم کن.

بعد یه حرفه یاد بگیر 

الان پول توی آرایشگری و بلاگری و این چیزاس

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
سال اولی که دانشگاه قبول شدم انصراف نمیدادم و الان سر زندگیم بودم و خیلی جلو تر میوفتادم  حتی ...

سرکار میری؟ 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول درست رو تموم کن. بعد یه حرفه یاد بگیر  الان پول توی آرایشگری و بلاگری و این چیزاس

ببین 2 تا حرفه بلدم اما بازاری ک روی اوج بود با گرونی با سر خورد زمین.. همچین ک سرمایه گزاری کردم شرایط بهم ریخت.. هم سالن پرورش پرنده دارم هم دارم کیک خونگی درست میکنم و کلاسش رفتم اما وقتی کیک 200 تومنی یهو شد 400 من حتی 300 هم میدم با کمترین دستمزد بازم مشتری نمیخواد.. 

درسمم ک دارم پیش میرم.. نمیدونم ارشد بخونم یا نخونم

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

نه  انصراف دادم و دوباره نشستم برای کنکور بخونم

بلد چند سال انصراف دادی؟ الان پشت کنکوری؟ 

الان چه شرایطی داری؟ من شرایطم گفتم

من یه سال دیگه مونده درسم تموم شه برالیسانس

شرایطم یخورده سخته چندساله ازشهرمهاجرت کردیم روستا کارکشاورزی بابچه کوچیک درسمم ادامه میدم

خیلی بی انگیزه شدم چون این چندسال خیلی سختی کشیدم ولی برنامم اینه که زودتردرسموتموم کنم برم سرکاروروپای خودم وایستم

من یه سال دیگه مونده درسم تموم شه برالیسانس شرایطم یخورده سخته چندساله ازشهرمهاجرت کردیم روستا کارک ...

درس خوندن با بچه سخته؟ دانشگاه دولتی میری؟ 

من  حتی بچه ام ندارم

بعد یه سال  اره  انصراف دادم و اصلا از درس دور شدم الان دوباره نشستم برای خوندن

خوبه ک الان میخوای بخونی انشاءالله بخترین رشته قبول بشی

ممنون ولی خیلی عقب افتادم از زندگی  اما بازم میگم حکمتی بوده ...

یکی 20 سالگی مهندس میشه سرکار میره 40 سالگی میمیره

یکی 40 سالگی مهندس میشه تا 90 سال عمر میکنه پس مهم اینه الان فهمیدی هدفت چیه

نصیحتت به من 24 ساله چیه با شرایطی ک از خودم گفتم 

اینطوری که برداشت کردم شما چون هم زمان دوتاشغل ودرس وزندگی مشترک رو همزمان داری پیش میبری واین تورم هم رو بازات تاثیرگذاشته یکم نیاز به استراحت داری...برنامت رو یه کاغذ بنویس...نمیدونم شرایط مالی وزندگی مشترکت چطوره واینکه تصمیمت برای بچه دارشدن یانشدن موقت هست یا دائم؟رشته ی دانشگاهیت چیه؟من خودم باتوجه به شرایطم میگم کاش اصلا همین پارسال بچه ی دومم رو میاوردم....الانم تصمیم دارم برم یه رشته ی دیگه روشروع کنم وادامه بدم هم بچه  ی دومم رو بیارم من خودم میتونستم سیسمونی خیلی توپ بخرم ولی فقط لباس درحد نیاز (هرسری که تغییرسایزمیدادمیرفتم براش بازارمیخریدم) تشک وپتو گرفتم ولوازم بهداشتیش.همش شده بود۲تومن شایدهم کمتر.بجاش اون پول رو برابچم جمع کردم وتبدیل به سهام وطلاکردم نه سیسمونی که بخواد بلااستفاده بمونه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

تمرکزت بزار روی یه کار .درستو بخون یه حرفه هم که میدونی بازار کارش خوبه یاد بگیر 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اینطوری که برداشت کردم شما چون هم زمان دوتاشغل ودرس وزندگی مشترک رو همزمان داری پیش میبری واین تورم ...

میدونی من الان هیچکار نمیکنم حس میکنم بفیه خیلی کارا میکنن اما من فقط تو حالت جنازه ای هستم... 

حس میکنم این راکد بودنی ک الان شدم دیگه زیادی داره تخریبم میکنه اما نمیدونم چطوری از تنبلی در بیام

برنامه و ها و هدف هام نوشتم ولی هیچی ب هیچی.. 

نمیتونم روی شوهرم حساب باز کنم چون مودی هست یه بار عالی یه بار بدترین.. بچه دار شدن تا وفتی به درامد ثابت حداقل 5 ملیون در ماه نرسم بهش فکر نمیکنم و همچنین دانشگاهم شهر دیگه هست.. 

میدونم باید چیکار کنم ها نمیخوام کاری کنم مرض تنبلی گرفتم انگار.. حس میکنم خانوادم چون هیچ وقت بهم نگفتن زن باید کار کنه من الان با فهم خودم فهمیدمش اما نمیتونم اجرا کنم.. ترک عادت موجب مرضه... از خودم بدم اومده