2777
2789
عنوان

اگه برگردین به 24 سالگی چه نصیحتی به خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 71 پست
الان تازه وارد ۲۵ شدم اومدم نصیحت بخونم😘

خب تجربه خودت چیه 

چیکار میکنی

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تقصیر تونیست تو تو زندگیت تلاشتو کردی کاری که یه انسان انجام میده دادی اینا فعلا مشکلات کشورن ...

نمیدونم گاهی فک میکنم مقصرم ک درست درس نخوندم.. مثلا 1 ترم الکی حذف ترم کردم یک ترم هم کم کم روی هم شد حالا میشم 10 ترمه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

اگه تونستی با کارشناسی بری سرکار ارشدت بخون وگرنه قیدشو بزن..

معدلم اونقدر نیست ک بشه ازمون بدم اخه

به خودم میگم  بچسب به درس و کار و ورزش  از همه لحظاتت استقاده کن  حسابی زبانتو تقو ...

چرا من انگیزه ندارم همش عین یه جنازه افتادم روی مبل

بچه می‌آوردم تاالان به تنبلی مبتلا نشم

الان شاغل هستی 

دانشگاهت تموم کردی؟ 

اخه بچه اینده میخواد.. کلی هزینه داره.. یه بارداری و زایمان و هزینه های بچه برای سیسمونی 100 ملیون درمیاد اخه

۲۸هستم...بعد بچه اولم زودتردومی رو میاوردم...سن برگشت من و ای کاش من۱۷هست نه ۲۴

نصیحتت به من 24 ساله چیه با شرایطی ک از خودم گفتم 

به خودم میگفتم : هرچه زودتر مهاجرت کن✈

نصیحتت به من چی هست.. 

من شرایط مهاجرت ندارم جون به خانواده وابسته ام 

منم تازه۲۴میشم اومدم نصیحت بشنوم خیلی نیاز دارم بهش تاانگیزه بگیرم

الان چه شرایطی داری؟ من شرایطم گفتم

خب تجربه خودت چیه  چیکار میکنی

سال اولی که دانشگاه قبول شدم انصراف نمیدادم و الان سر زندگیم بودم و خیلی جلو تر میوفتادم 

حتی شاید بچه داشتم 

ولی الان باید تا ۳۰ صبر کنم و بعد بچه بیارم

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست