2777
2789

ما بی هدف تو رابطه نیستیم برا آینده هم برنامه ریزی کردیم پس لطفا اگه میخواید بگید این کارا اینده نداره اصلا نظر ندید 

من قراره جدی بخونم برای دندون امسال و هدفم خیلی مهمه و تقریبا آخرین سالیه که میتونم تلاش کنیم رلمم دو سه ساله شاهد سختیایی که داشتم بود حالا میگه این چند ماه کنکور ارتباطمونو صفر کنیم تا کنکور بدی 

ولی من حس بدی دارم به این کار حتی خودش انقدر وابستس که میگه میخوام کم کم ارتباط رو کم کنیم چون نمیتونم

به نظرتون واقعا به فکر منه یا بهونشه میخواد بره ؟ 

و اینکه اینطوری سرد بشیم به نظرتون کار اشتباهی نیست ؟

توروتدا نگید فقط به فکر درست باش خب بلخره اون کسیه که من تو ایک راه ازش خوشم اومده و احساسات خوبی باهم داشتیم و واقعا به نظرم حیف این احساسات هست که نابود بشه 

تا یک سال بعد همه اینا ازبین میرا مگه نه ؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور بودی یا اولین سالته؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

خودش تحصیلاتش چیه؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

اگه قبول شی برمیگرده، چه اون چه بهتر از اون اما اگه دست دست کنی و نتیجه نگیری ولت می‌کنه

دقیقا 

ولی چه اصرار به جداییه خب هفته ای یک بار جمعه ها حرف بزنیم ! 

البته پارسالم کنکور داشتم گاهی بحثمون میشد و این خیلی وقت گیر بود برا کنکورم بخاطره همین میگه 

ولی نکنه واقعا میخواد بپیچوندتم ؟ 

نظرتون چیه ؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

بودم

اگر بودی و این رابطه رم داشتی و نتیجه ای در بر نداشته 

از نظر من این آقایی که باهاش در ارتباطی نمیخواد بیشتر از این ضربه بخوری و حرفش منطقیه 

هر دختری توانایی هندل کردن درس و ارتباط عاشقانه رو نداره یکی رو باید انتخاب کنی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

اگر بودی و این رابطه رم داشتی و نتیجه ای در بر نداشته از نظر من این آقایی که باهاش در ارتباطی نمیخوا ...

اره دقیقا شرایط همین بود 

پارسال گاهی بحثمون میشد و خیلی وقتم میرفت الانم خودش همینو میگه میگه میخوام سفت بخونی قبول بشی 

ولی بازم میترسم نکنه میخواد بپیچونه ؟ 

بپیچونه کا مشکل نیست ولی خب حرف چندین ماهه من این وسط خاستگار اومد چیکار کنم بلخره باید ازش مطمئن باشم 

نطر شما جیه 

شانه ات را دیر آوردی