2777
2789
عنوان

رلم بخاطره کنکورم میگه یک سال در ارتباط نباشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 66 پست

اگه رابطتون جدی بودو وابستت هست یا بفکرت هست میتونه با صحبت و یه پیام کوتاه کلی بهت انرژی بده 

نه صفرکنه

خودت تو خلوتت باخودت صاف وصادق باش مشخصه میخواد بپیچونه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شبا نیم ساعت یک ساعت حرف بزنیمدو سه هفته یبار همو ببینیم

من به همین که جمعه به جمعه حرف بزنیم راضیم 

ولی نمیگم یوقت با همین حرف کوچیک میشم 

شانه ات را دیر آوردی 

حالا که سختته  بیا برنامه ریزی کن مثلا بهش بگو در روز مشخص و سر ساعت مشخصی تلفنی یا چتی در ارتباط باشیم ،ماهی یک دفعه هم بیرون بریم .

بهش بگو مثلا هر شب  یا هرشب روزهای زوج ، یا هر هفته یک بار جمعه ها قرار بذارید  ساعت ۱۱  یک پیامک بفرستید یا تماس بگیرید  و از حال هم با خبر باشید .دیگه در غیر این ساعت تماس و چت نداشته باشید 

حالا که سختته بیا برنامه ریزی کن مثلا بهش بگو در روز مشخص و سر ساعت مشخصی تلفنی یا چتی در ارتباط با ...

روم نمیشه زشته نمیخوام با این حرفا خودمو کوچیک کنم 

وگرنه که فکر خوبیه 

شانه ات را دیر آوردی 

اره دقیقا شرایط همین بود پارسال گاهی بحثمون میشد و خیلی وقتم میرفت الانم خودش همینو میگه میگه میخوام ...

نظر من اینه که یا درس یا ازدواج یکیشو انتخاب کن 

به قول خودت هدفت رشته های تاپه 

رشته ی تاپ قبول شی همین آقا سرودست میشکونه برات 

نگران چی هستی نگران خواستگار؟مگه چندسالته 

من حسم میگه این آقا واقعا دوستت داره و خودخواه نیست اگر حودخواه بود میتونست بهت بگه درس نخون اصلا با من باش فقط اونوقت کل زندگیت تباه میشد 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم من خودم فضای کنکور بودم و با دانش اموز های زیادی هم در ارتباط بودم اگه اون اینو میخواد به نظرم قبول کن . قبول کن که در ارتباط نباشی یه مدت اینو همینجوری نمیگم دخترا وابستگی خیلی خیلی شدید تری دارن تو رابطه که ذهن و فکرشون رو ازشون میگیره من مورد هایی رو دیدم که طرف مخ بود مخ فرض کن طرف رتبه تک رقمی قلم چی میشد و با یه دختری تو رابطه بود که از لحاظ درسی متوسط بود . پسره هر روز رفت بالا دختره هرروز اومد پایین و این روال هی ادامه پیدا کرد . شما فکر میکنی میتونی رابطه رو مدیریت کنی ولی بدون که نمیتونی بخصوص یک دختر میتونه اصلا . اگه واقعا هدفت جدیه یکم ارتباطتتون رو کم کنین و هردوتاتون بیشتر برا هدف تون تلاش کنین که تو اینده هیچوقت نگی کاش بیشتر درس میخوندم . حتما اگه دوتاتون موفق بشین مطمین باش رابطه بهتری رو هم در اینده خواهید داشت

نظر من اینه که یا درس یا ازدواج یکیشو انتخاب کن به قول خودت هدفت رشته های تاپه رشته ی تاپ قبول شی هم ...

آره بخدا اینم حرفیه 

اصلا خودخواه نیست ولی من میترسم این یک سال اتفاق بدی بیفته 

اصلا چی از این بدتر که حالا که یکی پیدا شده که انقدر دوستم داره که از خوش گذرونی خودش میزنه تا من موفق بشم باید سرد بشیم از هم ؟ 

شانه ات را دیر آوردی 

عزیزم من خودم فضای کنکور بودم و با دانش اموز های زیادی هم در ارتباط بودم اگه اون اینو میخواد به نظرم ...

همه ی اینا درست و منطقیه 

ولی موفقیت به چه قیمتی ؟ 

اینکه کسی که دوستش دارم ازم سرد بشه ؟ اونم دوستم داره شک ندارم اما میترسم همه چی بدتر بشه 

به نظر شما ماهی یک روز چت کنیم اشتباهه ؟ 

ما اصلا زیاد همو نمیبینیم کل ارتباطمون چته 

شانه ات را دیر آوردی