2777
2789

به نام رب 

سلام خواهرای گلم 

خوش اومدین به این تاپیک 

بیاید 

برای ظهور آقا امام زمان( عج) دعا کنیم 🌸

بیاید به خاطرش کار خیر انجام بدیم   

مثلا به خانوادمون محبت کنیم 

صلوات بفرستیم ، دعای فرج بخونیم یا 

گناه نکنیم ، غیبت نکنیم ،   دلی رو شاد کنیم ،   یا صدقه بدیم برای سلامتیش یا ..........

بیاید معرفت مون و محبت مون را به این امام بزرگوار بیشتر کنیم 

بیاید پیروی کنیم از فرمان های امام عصر ( ع) 

اماممون در نظر ما غایب هستن ولی  در اصل ایشون حضور دارن و به اعمال ما آگاه 

کلی کار خیر هست ک در نظر ما شاید  کوچیکه ولی در باطن کار بزرگیه ولی در این دنیا باطن ش رو ما نمی بینیم 

حدیثی روایت شده از 

امیر المومنین  علی ( ع) ؛ حجت خداوند در میان مردم حضور دارد ، از معابر و خیابان ها عبور می کند ، به نقاط مختلف می رود سخن مردم را می شنود و بر جماعت مردم سلام می کند .... ، تا اینکه زمان ظهور و ، وعده الهی و ندای آسمانی فرا می رسد هان ! آن روز ، روز شادی فرزندان علی و پیروان اوست )) 

ممنونم ک وقت گذااشتید و تاپیک رو مطالعه کردید سپاس گزارم از همتون 

اجرتون با خدای مهربان 

برای منو خانوادم هم لطفا دعا کنید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=8769163&slug=ختم-دسته-جمعی-صلوات&postId ...

عاقبت بخیر شید 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.