2777
2789
خانمها ببخشید من باردار. من خیلی زود حالم بد میشه ازچیزای کثیف. استرس پی پی بچمو دارم. چیکار کنم؟😞

خوب میشی بعد دتیا اومدت بجه. خاصیت مادر شدنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه تا چند وقت اینطوری اگه باز احساس میکنی اسهال برا خیال خودت دکتر ببر 

البته مدفوع بچه بستگی به شیر داره اونم به غذایی که میخورین و تبدیل به شیر میشه تو غذا خوردنتون باید خیلی رعایت کنید 

خانمها ببخشید من باردار. من خیلی زود حالم بد میشه ازچیزای کثیف. استرس پی پی بچمو دارم. چیکار کنم؟😞

اتوماتیک درست میشی من بدتر از تو بودم جوری که گریه کردم ولی به دنیا اومد درست شدم کلاذمادر بشی خیلی چیزا از یادت میره 

شیر مادر میخوره نه هیچی نمیدم‌

اگر هیچی جز شیر مادر نمی خوره، پس کاملا طبیعی هست مدعوعشه . هیچ فکرتو مشغول نکن. پهلوهای بچه سرما نخوره

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اگر هیچی جز شیر مادر نمی خوره، پس کاملا طبیعی هست مدعوعشه . هیچ فکرتو مشغول نکن. پهلوهای بچه سرما نخ ...

نه اصلا حتی تو گرما کولر هم روشن نمی‌کنیم ...دیگه بریدم آنقدر حرص و جوش کردم