2777
2789
عنوان

مشکل در شیردهی

119 بازدید | 4 پست

سلام مامان های باتجربه .دخترم هفت ماهشه الان دو هفتست اصلا بغلم شیر نمی خوره میاد پایین دراز می کشه تا شیر بخوره منم اصلا نمی تونم اونجوری بهش شیر بدم می‌دوشم میدم تو شیشه میخوره البته شیرخشک هم از اول میخورد اونم بهش میدم ولی می ترسم شیرم خشک بشه .کسی تجربه اینجوری داره راهنماییم کنه تا. دوباره بیاد بغلم شیر بخوره

سعی کن هر جور میتوتی بهش شیر بدی. اینکه میدوشی و میدی بد هست چون عادت میکنه و دیگه از سینه نمیخوره. باهاش راه بیا تا از سرش بیفته

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر جور میتوتی بهش شیر بدی. اینکه میدوشی و میدی بد هست چون عادت میکنه و دیگه از سینه نمیخوره. ...

خیلی امتحان کردم دراز کشیده بهش شیر بدم ولی اصلا نتونستم زود از دهنش درمیاد .نمی دونم چرا یهو اینطور شد 

خیلی امتحان کردم دراز کشیده بهش شیر بدم ولی اصلا نتونستم زود از دهنش درمیاد .نمی دونم چرا یهو اینطور ...

اشکال نداره یواش یواش از سرش بگی

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم