2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست
اونکه شبو روز داره میگه عالیه 😁 بعضی وقتا میگه از قبلتم بهتره 😅

چون بخیه زدن وتنگش کردن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا کسی که بنیه بدنش محکمو خوب باشه از روز اولم بهتر میشه من خودم تا ۲۰ سالگی ۲ تا زایمان طبیعی داشت ...

منم اصلا مشکل ندارم دوتا طبیعی

هرچقدرم بگم الانم عالی باور نمیکنن ک

عزیزم هیچوقت برنمیگرده خاهشا حرف خنده دار نزن اینو همه متخصصا میگن یه بچه رد شده امکان نداره مثل اول ...

چه حرفا میزنن په این شکم از کجا میاد اگه به حالت اول بر میگرده 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

وقتی بعد زایمان بلافاصله از رختخواب بلند میشن کاری میکنن افتادگی رحم ومثانه میگیرن حالا سمت ما بعد زایمان ده الی بیست روز میخوابن وکمر وسرشونو چسب میزنن روزی چند وعده بهشون آروغن میدن میگم رحمتون تمیز میشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

من طبیعی بودم طبق خواسته خودم تا روز اخرم با شوهرمو مادرم میجنگیدم چون اونا میگفتن ک سزارین شو.ببین من حتی زایمانم تو بیمارستان خودمو دکتر خودم نبود تو میلاد اورژانسی زایمان کردم.اما خیلی کم بخیه خوردم و دکترم گفت که واست زیبایی بخیه زدم ی همچین ۰یزی دقیق یادم نمیاد حرفش.تا بعد زایمانمم تا ۴ ۵ماه رابطه نداشتم.الان بچم سه سالو خورده ایشه من دقیقا مثله قبل از زایمانم هستن نه گشاد شده نه زشت شده.نمیدونم حالا بستگی به بدن طرف داره هم بستگی به دکتر.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
همون موقع بعد زایمان، به دکتر بگیم جراحی تنگ کردن واژن (اسم جراحیشو نمیدونم) رو انجام میده؟؟؟

بری خصوصی خودش دوساعت بخیه میزنه بعدم تا چند وقت نزدیکی نداشته باشی خوب میشه ولی بری دولتی فقط پارگی پرینه رو بخیه میزنن

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
شکسته نفسی نکن مثل قبل چیه  اینجا بعد زایمان طبیعی از قبل حاملگیم تنگ تر میشن میشن عین مجردیش ...

اینجا همه خدا خوب کرده هستن این اصطلاح مایه همه فابریک 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چون بخیه زدن وتنگش کردن 

اره خیلی بخیه خوردم 

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی