2777
2789
عنوان

اونایی ک زایمان طبیعی کردن واژنشون مثل قبل شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3961 بازدید | 142 پست
وااا پس رحم ایقد بزرگ میشه همونجور میمونه حرف شما خنده داره ها کدوم متخصصی گفته برنمیگرده به حالت طب ...

بهتره اطلاعاتتو بالا ببری رحم بعد بچه دیگه برنمیگرده مثل اول و همونجور میمونه شاید خیلی کم جمع بشه شما خودتو از متخصص بالاتر میدونی بهتره که راجب  این موضوع مقاومت نکنی 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
گلم واژن جمع میشه ولی این چین هایی که باز شدن برنمیگردن

و چندتا دکتر میگفتن رحم هم دیگه مثل اول جمع نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا همینجورین مشکلی ندارن منم با اینکه زایمانام بشدت سخت بود ولی بازم خوبم خداروشکر 

ب اونایی ک باور نمیکنن فقط یجور میشه ب خودشون ثابت کرد ک عالیم

اما اگه بگم خفه ام میکنن و اخرتم از دست میدم  

موافقم باهات به عنوان یک ماما

شما مامایی ؟؟؟؟؟؟؟

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
ب اونایی ک باور نمیکنن فقط یجور میشه ب خودشون ثابت کرد ک عالیم اما اگه بگم خفه ام میکنن و اخرتم از ...

🤣🤣🤣🙈👍

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
برات دعا میکنم. ولی حتما با شوهرت حرف بزن بگو مجبوری کافور بخوری و فلان و این نیاز طبیعیه بدنته. و ا ...

تصميم گرفتم بهش همين چيزاروبگم،بخداحالم خيلي  بده

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
اونکه شبو روز داره میگه عالیه 😁 بعضی وقتا میگه از قبلتم بهتره 😅

خب پس خداراشكر خوشحالم برات كه شوهرت راضيه زندگيتون هميشه گرم باشه خواهري من

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌
ولی من اطرافم همه عفونت گرفتن و خوب نشدن هم افتادگی رحم گرفتن و تو جوونی عمل کردن  هرکس نمیاد ...

افتادگی رحم کلا از  عوارض بارداریه  .. نه ب خاطر زایمان طبیعی یا نوع زایمان...با یکی دو تا زایمان طبیعی واژن گشاد نمیشه  مگر این ک تعداد زایمان بیشتر باشه...کل دنیا زایمان طبیعی رواج میدن  شما میگی سزارین خوبه؟ 7  8 لایه پارگی عمیق شکم  بهتر از یک لایه نازک پارگیه سطحیه؟ از عوارض بیهوشی  بی حسی خونریزی زیاد سزارین   و کلا جراحی خبر داری؟       من زایمان سزارین اورژانسی شدم اما تا لحظه اخر جنگیدم برای طبیعی      لطفا علمی حرف بزنید 

من خودم را دوست دارم     
افتادگی رحم کلا از  عوارض بارداریه  .. نه ب خاطر زایمان طبیعی یا نوع زایمان...با یکی دو تا ...

شماهم فکر کن بعد بگو 

چون من هرکس و دیدم افتادگی داشته طبیعی بوده بخاطر زور زدن زیاد زایمان ربطی به یکی ده تا نداره رحم وقتی بزرگ میشه دیگه نمیشه مثل روز اول مجردیت فسقلی بشه  

شما بهتره عوارض طبیعی و بخونی و بدونی بعد نظر بدی مطالعات و ببر بالا در برابر حقیقت هم مقاومت نکن 

باشه شما از روز اولم خوب شدی فهمیدیم فقط اینو جایی نگو بهت میخندن

شماهم فکر کن بعد بگو  چون من هرکس و دیدم افتادگی داشته طبیعی بوده بخاطر زور زدن زیاد زایمان رب ...

چقدر پیله میکنی ب همه    اتفاقا من ب شما خندیدم    کاملا مخالفم  خداحافظ 

من خودم را دوست دارم     
منم مثل شما جدی همش میگفتم بسه نمیخواد هم از داخل بخیه میزنن هم از بیرون من بچه اولم درشت بود برش دا ...

منم هیچی نزدم به بخیه هام. از بیرون ۱۸تا بخیه خوردم از داخل کمتر بود .مرتب دوخته .با سشوار خشک میکردم ندادم. ده روزه خوب ش  

افتادگی رحم کلا از  عوارض بارداریه  .. نه ب خاطر زایمان طبیعی یا نوع زایمان...با یکی دو تا ...

اره بابا من عموم جراحه میگه ۷ لایه شکم باز میشه بعد یه دور میدوزن من خودمم بچه اولم درشت بود دنیا نمی اومد خواستن سزارین کنن نزاشتم من حقیقت از سزارین میترسیدم 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭