2777
2789
عنوان

جن دیدم..

1809 بازدید | 38 پست

بچه هااا!!

جن دیدم

چند شب پیش شب بود تو ماشین داشتم تنها میومدم (ماشینم پژو هست) جاده بارونی بود و خلوت از اینه خاستم به عقب نگاه کنم دیدم یه پیرزن با چره ترسناک پشت تو ماشین نشسته زل زده بهم..

با وحشت زدم کنار به پشت نگا کردم هرچی دیدم کسی نبود با ترس تا خونه رفتم 

اون پیرزنه موهای سفید بلند داشت و لباس سیاه پاره که روش رد خون بود و چهرش چروک و چشمای سیاه و دندونای تیز، نگاهش خیلی ترسناک بود..تموم راه رو با بسمالله و سوره اومدم.

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:

توهم زدی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐🚶‍♀️

اینو اینجا مینویسم که ببینمش و بهش گوش کنم اما میدونم که گوش نمیکنم:)به هیچکس به هیچکس تکیه نکن تو همیشه تنهایی هیچکس از تو نیست و هر چقدر به تو نزدیک باشه بازم تنهایی
توهم زدی

عه ارمی

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:
لطفا گزارش بزنین  دوره ی این مسائل تموم شده مردم رو با خرافات درگیر نکنید

واقعیته 

شما اگه مشکلی دارید بفرمایید بیرون

عه ارمی

خوشبختم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

اگه واقعا جن بوده به ظاهرش فکر نکن ممکنه به این شیوه فکر کردن تو به چهرش دوباره احضار بشه

کاشکی غم و دردمون این خونه سردمون مثل یه گلستون میشد باز لب خاموشمون عشق فراموشمون مثل گل خندون میشد