2777
2789
عنوان

جدایی تموم کردن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 35 پست
نه تنفر ندارم فقط دلم شکسته چون اون میدونست من چجوری سالم زندگی کردم به خودشم روز اول گفتم منو بازی ...

وای اگه به من بگه اولش عاشقت بودم ولی الان نه نابودددددددد میشممممممم 

من هنوز سالگرد پدرم نشده کسی که بتونه مرگ عزیزشو تحمل کنه همه چیو میتونه تحمل کنه من الان دنبال برگر ...

خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم

منکه نتونستم اما امیدوارم شما بتونی و بقیه زندگیتو به خوشی ادامه بدی🙇‍♀️

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرکسی یه عمری داره بعضی چیزا با دعا کردن عوض نمیشه مثل مرگ که هرزمان خدا بخواد اتفاق میفته ولی ...

چی بگم دلم خیلی شکسته از خدا من هرشب قرآن میخوندم شبا با خدا حرف میزدم و واقعا حس میکردم من براش مهمم ولی از اون نوقع به بعد میگم خدا اصلا اهمیت نمیده ک چ بلایی سر بنده هاش میاد

خدا رحمت کنه پدرت رو عزیزم منکه نتونستم اما امیدوارم شما بتونی و بقیه زندگیتو به خوشی ادامه بدی🙇‍♀ ...

من میتونم شماهم میتونی فقط به این فک کن که تو حقت نیست اینارو تجربه کنی اگر کسی اینکارو باهات کرده حداقل خودت بدترشو در حق خودت انجام نده

وای اگه به من بگه اولش عاشقت بودم ولی الان نه نابودددددددد میشممممممم 

فک میکنی من نشدم؟

من دور شدم رفتم نه زنگ نه پیام خودش دوباره برگشت اشتباه من اینجاست که وقتی برمیگرده چون دوسش دارم دوباره حرف میزنم برمیگرده و میگه دوست دارم ولی بعد یکی دو روز دوباره همون حرفا...دیگه خسته شدم دوسم داره نداره اگه داره چرا اون حرفارو میزنه اگه نداره چرا برمیگرده...

عزیزم همچین آدمیو از مغزت بنداز بیرون  منم یه بار با یه پسر دوست شدم قصدش فقط سواستفاده بود نه ...

اخه این قسم میخوره روز اول مثل دیوونه ها عاشقت بودم الانم هربار میگم خب الانکه دوسم نداری برو باهاش حرف نمیزنم نه زنگ نه پیام ولی خودش برمیگرده هربار و دوباره این سناریو تکرار میشه هرچقد گفتم نمیخوای منو برو نرفت موند و بیشتر اذیت شدم دیشب دیگه من رفتم...واقعا میخوام فراموشش کنم بخدا خیلی اذیت شدم من هیشکیو اذیت نکردم تاحالا این حقم نیست

منم تو همچین رابطه ای بودم منتها اون بهم نامردی کرد و تنهام گذاشت منم دیگه  سراغش نرفتم یکماه جلو خودمو گرفتم و صبوری کردم خودش اومد پیام داد عذرخواهی کرد اما من بخاطر خودم غرور و شخصیتمو حفظ کردم کسی که هنوز تکلیفش با خودش معلوم نیست بهتره تنها بمونه.

توام که مسخرش نیستی به هر سازش بخوای  برقصی همه چیزشو پاک کن هر چی ازش داری ابنا فقط عذاب روحی و روانیه میدونم سخته اما خودتو مشغول به یه کاری کن که کمتر بهش فکر کنی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اخه این قسم میخوره روز اول مثل دیوونه ها عاشقت بودم الانم هربار میگم خب الانکه دوسم نداری برو باهاش ...

عزیزم ببخشید ولی شاید اون آدمی که از این بازی لذت میبره و دوست داره هر سری برگرده دوباره همون حرفا رو بزنه تو نباید اجازه بدی الان که بلاکش کردی هر وقت خواستی از بلاک درش بیاری یاد کاراش بیوفت و بزار تو بلاکی بمونه

منم تو همچین رابطه ای بودم منتها اون بهم نامردی کرد و تنهام گذاشت منم دیگه  سراغش نرفتم یکماه ج ...

از همه جا بلاکش کردم عکساشو پاک کردم چت هامونو شمارشم گذاشتم رد تماس فقط الان خودم دارم از درون ناراحتی میکشم به رومم نمیارم واقعا دلم میخواد برام مهم نباشه میخوام دلمم مثل ظاهرم باشه که فراموش کنم که انگار نه انگار همچین آدمی بوده

من میتونم شماهم میتونی فقط به این فک کن که تو حقت نیست اینارو تجربه کنی اگر کسی اینکارو باهات کرده ح ...

اگه اون بهت بی‌محلی میکرد

من از اون کتک هم خوردم اما نمیتونم هنوزم نمیشه

فک میکنم تا موقع مرگ فکرش باهامه و یادش اذیتم میکنه😞

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 
فک میکنی من نشدم؟ من دور شدم رفتم نه زنگ نه پیام خودش دوباره برگشت اشتباه من اینجاست که وقتی برمیگر ...

چون تو رو بازیچه دست خودش کرده میره یه دور میزنه برمیگرده و میدونه تو همیشه هستی

من سخت نمی گیرم....سخت است جهان بی تو!!
عزیزم ببخشید ولی شاید اون آدمی که از این بازی لذت میبره و دوست داره هر سری برگرده دوباره همون حرفا ر ...

یعنی خوشش میاد از اذیت کردن؟مگه همچین آدمی میشه هربار کلی بحث دعوا بهش میگم برو نمیره ولی میگه ازدواجم نمیخوام بکنم میگه اگه بخوام انتخابم تویی ولی ازدواجی نیستم میگه روز اول میدمت دستو دلم میلرزید عاشقت بودم الان فقط برام عزیزی میدونی من الان احساس میکنم خورد شدم غرورم شخصیتم همرو از دست دادم برای اولین باره کسیو دوس دارم سنمم کم نیس بگی بچه ای ۲۵سالمه ولی واقعا این انصاف نیست اخه

اگه اون بهت بی‌محلی میکرد من از اون کتک هم خوردم اما نمیتونم هنوزم نمیشه فک میکنم تا موقع مرگ فکرش ...

چی بگم تجربه آدم ها باهم متفاوته ولی ی جایی شنیدم برا اینکه حالتون خوب بشه دست از قربانی بودن بردارید دست از دلسوزی کردن برای خودتون بلند شید و همه چیو بپذیرید و به خودتون بگید این منم که تصمیم میگیرم به چی فک کنم و چی برام مهم باشه