2777
2789
عنوان

جدایی تموم کردن رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 35 پست
چی بگم تجربه آدم ها باهم متفاوته ولی ی جایی شنیدم برا اینکه حالتون خوب بشه دست از قربانی بودن برداری ...

منم ی جا خوندم؛

آدم هارو با فراموش کردنشون ببخشید♡

شاید به درد شما ها بخوره👣😕

به یاد ظهر عاشورا...السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از همه جا بلاکش کردم عکساشو پاک کردم چت هامونو شمارشم گذاشتم رد تماس فقط الان خودم دارم از درون نارا ...

یکم طول میکشه ولی موفق میشی مطمعنم هیج دردی نیست که با گذر زمان کمرنگ نشه

الان خود من از تموم شدن اون رابطه ۵ سال میگذره و تو یه موقعیتی قرار گرفتیم که دوباره بهم برخوردیم و تونستیم باهم راجبش صحبت کنیم و دلمونو باهم صاف کنیم چون دل منو شکسته بود! وقتی باعم صحبت کردیم  بهم گفت من بعد تو نابود شدم مثل اینکه چند وقت بعدش  وارد یه رابطه دیگه شده بوده و ضربه بدی خورده بوده ازش ،بهم گفت وقتی اون جریان برام پیش اومد فقط تو بودی که اومدی جلو چشمم و گفتم که این آه این دختره که دلشو شکستم! در صورتیکه من هیچوقت نفرینش نکردم فقط واگزارش کردم به خدا! 

ولی ببین زمین گرده اون کارما پس داد 

بهم گفت دختری مثل تو ندیدم به عمرم و هیچوقت هم نخواهم دید من لایق تو نبودم ارزشتو ندونستم هیجوقت فکر نکن تو کمبودی داری این ما پسرا هستیم که لایق شما نیستیم، تو ارزشت خیلی بالا تر ازین حرفاست ، بهم گفت من همیشه حسرت یکی مثل تو رو توی زندگیم خواهم خورد تو از سر من زیاد بودی 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
چی بگم تجربه آدم ها باهم متفاوته ولی ی جایی شنیدم برا اینکه حالتون خوب بشه دست از قربانی بودن برداری ...

آفرین به تو 

تو شخصیت قوی داری پس با عقلت جلو برو همیشه به اون رابطه به چشم یه تجربه خوب نگاه کن که چشماتو به روی زندگی باز کرد و عاقلتر شدی، بزرگ تر شدی همیشه از گذشتت درس بگیر از تجربه دیگران درس بگیر اگه اون رابطه نبود تو هنوز همون دختر ساده دیروز بودی که با یکم ابراز محبت خام میشدی ولی الان سعی کن واقع بینانه تر نگاه کنی به زندگی تو زندگی ما کلی آدم میره و میاد قرار نیست واسه همچین آدمی خودتو از زندگی بندازی و روحتو با فکر کردن بهش آزار بدی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
یعنی خوشش میاد از اذیت کردن؟مگه همچین آدمی میشه هربار کلی بحث دعوا بهش میگم برو نمیره ولی میگه ازدوا ...

عریزم این آدم به درد تو نمیخوره حتی اگه بخواد ازدواجم کنه تحمل همچین آدمی همچین افکاری خیلی سخته سعی کن خودتو مشغول کنی از بلاکم درش نیار این نظر من بود دوستم ولی در نهایت این تویی که باید تصمیم بگیری