2777
2789

خب اول از همه اینو بگم که همین چند دقیقه پیش داشتم یه تاپیک می خوندم در مورد امتحان نهایی نهم و شدت استرس یکی از کاربرا...

وظیفه خودم دونستم که چند مورد بیام بگم که ان شاءالله یکم از استرستون کم تربشه و چند موردو بگم که خیلیی بیشتر بخونید 

اگر هستید بگین که براتون بگم 

و اگر کسی رو میشناسید تک کنید 

مطالب رو مینویسم توی تاپیک داشته باشین حتما به دردتون می خوره پس جز به جز بخونیدش

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیرلفظی میخوای خواهرم؟ 

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

خب اول همه خیلیا برای امتحان نهایی استرس دارن ولی خب باید بهتون بگم امتحان نهایی از امتحان های مدرستون اسون تره😂

و اگر کتاب رو کامل بخونید حتماا نمره بالایی میگیرین

و حتما یادتون باشه یاد خدارو از دلاتون نبرید که همیشه بیشترین کمک از طرف خداست😉

اللهم عجل لولیک الفرج میشه برای ظهور آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف یدونه صلوات بفرسین🥺

و اماا در مورد مطالب کتاب

اونایی که امتحان ریاضی رو ندادن زیاد وقتشون رو سر مطالب کتاب نکنن چون سوالات ریاضی پایهه نهم برای نهایی نسبتا مشخصه که دقیقا از کجا ی کتاب میاد و اگر اون چندتا مورد رو کار کنید ان شاءالله نمره کامل میگیرید

خب حالا شاید سوالتون این باشه این سوالا چیه ؟

بیشترررر برید سر نمونه سوال امتحان نهایی های امتحان که شهر های دیگه دادن و پارسال

خب مشخصا سوالای اول جای خالی و تستی

یه سوال معاله خط میدن

یه سوال نامعادله

یه سوال مخرج کسر را گویا کنید

احتمالا نمودار ون و ... این مورد هایی هست که بیشتر اومده و کلا ثابت و البته اینا مثال بود

پسس حتمااا

حتماااااااا نمونه سوالای امتحانی حل کنید و چون عین هم میاد

و کلا حساب اینکه چجوری سوال میدن دستتون میاد

خب مورد دوم در مورد  عربی که فقط شهر تهران رو میدونم که ۲۹ افتاده 

خیلیا ممکنه مشکل داشته باشن 

اول اینکه بیشترر سر ترجمه متمرکز شید یعنی اینکه شما ترجمه رو کامل بلد باشین و با نمره بالا قبول شین خیلیی بیشتر از اینه که وقتتون رد سر قوائد بزارین 

و سعی کنید قوائد رو کدی یاد بگیرین 

مثلا خیلی از بچه ها قوائد رو کامل بلدن ولی تو سوالا که میاد نمیدونن کدوم گزینه رو بزنن

...

یه سری جاهای مختلف کتاب هست میگم که کامل و حتماا حتما بخونید  و وقتتون رو سر جدولای کتاب نزارین کلا دیگه ...

صفحه های  ۱۲۷
،۱۲۸
،۱۲۱
،۱۰۹
،۱۰۶
،۹۷،
۹۵
۹۳خیلیی مهم❌
۸۳
۷۱
۶۹ مهم
۶۸مهم
۵۶
۴۶
۴۴
۳۰
۲۶ خیلی مهم
وقتتون رو برای صفحه ۴۵ زیاد نزارین و همینطور جدولا و این صفحه هارو کامللل و با دقت زیاد بخونید
ترجمه درس اخر انگار خیلی مهمه چون اولین سالیه که اضافه شده سعی کنید خوب و کامل بخونید

و زبان 

بازم میگم اول از همه و مهم تر از همه ترجمه بخونید چون امتحان شنیداریتون که ۱۰ نمرس همش با ترجمس

و لغت های اخر کتاب و حتمااا بخونید چون خیلیی مهمن حتما چندتا سوال داده میشه 

توی امتحان شنیداری اول از همه وقتی ورقه رو دادن یه دور بخونید دستتون بیاد سوالا چیه  و با جمله اشنا باشید چون وقتی صوت رو میزارن شما نمی دونید اونو گوش بدید یا متن رو ترجمه کنید برای جواب دادن 

وقتی دارین گوش میدین دقت کنید بعضی وقتا برای پرت کردن حواس و اینکه دانش اموز بی دقت تیک نزنه مثلا نمونه ایی که کن خودم تو امتحانا دیدم این بود 

مکالمه بین دونفر که می خواستم هتل رزو کنن اولی گفت شاهین هتل خوبه  بعد نفر بعدی گفت نه خوب نیست  سلطان هتل خوبه 

خب در این مواقع سریع با شندین شاهین هتل اون گزینه رو انتخاب می کنن پس دقت کنین در عین دقت کردن توی جملات دنبال نشونه باشین 

و نگران نباشین در مورد تند خوندن و لحجه داشتن امتحان نهایی خیلیی اسون تره و بدون لحجه و روان می خونن نسبتا

بازم میگم لغتای اخر کتاب و ترجمه یادتون نره

قوائدم خیلی کامل و بادقت بخونید اسون میشه براتون چون سوالاش اسون 

مرسی از راهنماییتون  شما معلمید؟

نه عزیزم اینا تجربه های ثابت شده من از امتحان نهایی😅🤗