2777
2789
عنوان

زندگیه دردناک با مادر شوهر و پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از کاربرای همینجا که اکثرا میشناسین الان اتاق عمله  دعا کنین  برگرده 💔😭 بچه ها دعا کنین خدا  کمکش کنه از اون اتاق سالم برگرده دعا کنید نرهههه 😭😭😭😭😭😭😭😭

اسم کاربریشو نمیگم انشالله بعد خبر سلامتیشو میدم . به همتون 

اکثرا میشناسین انقدر که   خوبه 

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 

عزیزم واقعا تو یه خونه بودن مکافاته منم ۶ سال طبقه پایین مادرشوهرم بودم و تو اون مدت مرگ را جلوی چشمام می‌دیدم اینقدر اذیتم کردن که هنوزم با اینکه خونمونا جدا کردیم انگار بی احترامی و اذیت کردن من براشون عادی شده بازم اذیت میکنند ولی نه به اون شدت فقط انشاالله به زودی خونتونا جدا کنی حداقل ریختشونا هرروز مجبور نباشی تحمل کنی 

عزیزم واقعا تو یه خونه بودن مکافاته منم ۶ سال طبقه پایین مادرشوهرم بودم و تو اون مدت مرگ را جلوی چشم ...

خدا لعنتشون کنه اکثرا اوضاعشون همینه

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔