دقیقا نمیدونم چرا من مادر شوهرم جلو دامادش زبون نداره و احترام و عزت داره برای گردش و تفریح اونا باید باشند و یا موقع خوردن جلو منم فقط زبونش هفت متره و اگه یکم خورد و خوراکش کم بشه نالیدنش برای شوهر منه تا پولشا بگیره
عزیز اگر بچه نداری یا بار دار نیستی برو یه جا مشغول کار شو .تا ارامشت بیشتر بشه.به حرفاش اهمیت نده.اینقدر خودت درگیر غذا درست کردن نکن.وقتی اصرار داره خودش بهتر میپزه بزار بپزه .نزار حرفاش پیرت کنه.خودت درگیر شوهرت کن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نسیمه جان خب وقتی هر دو زیر سلطه خانواده شوهر هستین قطعا همسرتون تحت تاثیر انها قرار میگیره.از همسرتون دلگیر نباش.ایا این امکان وجود نداره هرزگاهی با همسرتون خونه مادرتون برین؟ایا خانواده شما نمیتونن کمکتون کنن؟ عزیزم فقط یادت باشه با پنبه سر ببری.به هیچ عنوان همسرتو تحت فشار قرار نده که فقط خودت اسیب میبینی بیشتر.