2777
2789
عنوان

کسی میتونه دستمو بگیره؟

209 بازدید | 24 پست

سلام!

من ماهیم

یه دختر ۱۸ ساله

قبلا نی نی سایت و یه چند باری دیده بودم ولی امروز اومدم اینجا . یعنی دیگه هیچ راهی به ذهنم نرسید . من امسال کنکور دارم و اگه‌ قبول نشم بدبخت میشم . دیگه خانوادم نمیزان‌ بشینم برا رشته ای که میخوام . یه ماه مونده ولی دیگه دارم کم میارم . نا امیدی بدترین حسی هستش که یه ادم میتونه داشته باشه . یه ماه مونده اگه‌ بشینم بکوب بخونم خیلی خوب میشه ولی میدونید نا امیدی ادمو میکشه . کسی هست بخواد چیزی بگه بهم؟ دستمو بگیره؟ اینجا خیلی سیاهه ...نا امیدی میزنه به ریشه ادم...کسی هست مثل من باشه شرایطش؟ خانم های بزرگتر که تجربه دارید راهی بلدید برام؟

شاد باشید همیشه ❤️

فقط استرس نده بخودت

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

شما هم فهمیدین اینجا سیاهه🙂😂

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

این ی ماه هم میگذره ب نظرم جوابتو گرفتی از نی نی سایت خارج شو ک وقتت گرفته نشه

سعی کن تو این مدت تستای کنکور سالای قبل رو بزنی

نکات مهم رو مرور کنی

مطالب جدید اصلااا نخون

تستای زمان دار بزن فقط

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

من سال دیگه کنکور دارم اما چیزی که خودم همیشه باهاش انرژی میگیریم اینکه یه روز تماام خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری  

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  

سلام عزیزم برات آرزوی موفقیت دارم

همیشه لحظات قبل از طلوع خورشید تاریک ترین لحظاته و شب به اوج خودش میرسه اما تاریکی رو پشت سر بزاری طلوع روشنه

امیدوارم این لحظات تاریک رو تو زندگیت براحتی پشت سر بزاری به اون لحظه ی روشنایی فکر کن

اسی میگی فقط یه ماه  مونده پس بسم الله کن یاعلی بگو همت کن عزیزم زمان زیادی نیست تلاش خودت رو بکن بعدش راحتی به راحتی و شادی بعدش فکر کن میارزه با گوشی فاصله بگیر بیشتر وقتت برا درست بزار ماهم برات دعا میکنیم ان شالله موفق باشی عزیزم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم ناامید نباش به هدفت فکر کن به اون روزی که جواب کنکور میاد و تو قبول شدی و از اون موقع به بعد میتونی بری دانشگاه مورد علاقت و تو رشته ای که آرزوش رو داشتی درس بخونی🥺❤️

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

سلام پیشنهاد من مباحث تست خیز کنکور رو بیشتر بخون که به کارت میان مثلا توی فارسی لغت واملا تو عربی ترجمه و تعریب تو دینی بیشتر آیات زبان هم که کلا لغته ریاضی هم تا جایی که در جریانم تابع نمایی و لگاریتمی خیلی مهمه

درکت میکنم....اما فرق کسی که رتبه میشه و اونی که رتبه‌ی بدی میاره تو همین یک‌ماه مشخص میشه...

فقط یک‌ماه دیگه مونده تو ۹۹درصد راه رو اومدی و ۱ درصد مونده تا تموم شه....نزار الکی تلف بشه که بعد حسرتش به دلت بمونه که چرا بیشتر تلاش نکردم  

تمااام تلاشت  رو بکن و زمانیکه خسته‌ای استراحت کن ولی جا نزن

حال و انرژی مثبتی که بعد کنکور داری تمااام اینا رو از یادت میبره

تو به چشمهات بدهکاری دیدن قبولیت رو برای با بهترین رتبه و بهترین دانشگاه فقط و فقط برا همون لحظه‌ای تلاش کن و مقاومت کن که قراره از خوشحالی جیغ بکشی و بگی ماامان بااابا تونستممممم من قبووووب شدممممم      

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای