نمیزارع هیجا برم. هیچ کاری کنم فقط کلاس ک اونم دو روز در هفته بیشتر نیس حتی با مامان و خواهر خودشم میگ نرو بیرون اما هروقت بگم ببرم بیرون خودش میره خودشم زیاد جایی نمیره اما هرزگاهی با دوستاش میرع پلی فور فوتبال... هیچ سرگرمی ندارم😔بگین چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهر من خودش میگه بیزحمت یه چایی برام میاری بعد میگه ن ول کن نیار تا بیاری دلم تنگ میشع بشین😐😐😐😐😐
الماس یک تکه زغال سنگ است که فشار را به خوبی تحمل کرده است.برای موفق شدن باید سختی هارا تحمل کرد....... ما بده کسیو نخواستیم ولی هر چی زمین خوردیم صدای آشنا اومد
اینجوری دختر بهشم کم محلی نکن نزار ازت دور بشه خیلی خوبه که میخواد بهش بچسبی توام خودتو بیشار به ...
کجاش خوبه که نمیزاره جایی برم اینجوری آدم وابسته طرف میشه من نمیخام وابستش بشم آنقدر نزاشنه برم جای ک فک میکنم اگبدون اون برم ی چیزی کمه حتی تو دوران دوستیم تا خیابونم میخاسم برم با مامانم از پشت سرمون میومد