2777
2789
عنوان

بچها ی مشکل واسم پیش اومده

331 بازدید | 30 پست

داداش من اول ي دختری دوس داشت باهم دعوا کردن من رفتم پشت داداشم در اومدم 

الان چن ماه گذشته ما رفتیم خاستگاری دختره جواب ن داده درصورتی ک قبلا میگف ت رو خدا بیاید جلو الانم ک رفتیم هیچ.. دختره فامیل نگا مامانم نمیکنه و جواب سلامم ب زور میده 😂💔 الان بعد چن روز رفتم پی ویش گفتم دلیل ن گفتنت چیه بنظرتون خوب کاری کردم پیام دادم؟ چیکار کنم؟ چی بگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دخترا الان بیخودی خواستگار رد میکنن متاسفانه بعدشم پشیمون میشن

منم میگم پشیمون میشه ولی نمیدونم چ حرفی بزنم خوشش بیاد 😂💔الان خیلی رسمی حرف میزنه نمیدونم چیکار کنم 

منم میگم پشیمون میشه ولی نمیدونم چ حرفی بزنم خوشش بیاد 😂💔الان خیلی رسمی حرف میزنه نمیدونم چیکار کن ...

شما تلاش تو بکن ولی خانوادش باید باهاش صحبت کنن و بهش مشاوره درست بدن و از آینده و تصمیمش آگاهش کنن.

شما تلاش تو بکن ولی خانوادش باید باهاش صحبت کنن و بهش مشاوره درست بدن و از آینده و تصمیمش آگاهش کنن.

خانوادش کلا راضين دختره انگار کینه داره امشبم تازه شاید ببینمش دیگ حوصله ندارم کسی با مامانم چش غره بره حقیقت