2777
2789
عنوان

دیروز یه چیزی دیدم خیلی بهم ریختم

733 بازدید | 7 پست
دیروز تو مغازه مبل فروشی که ما و فروشنده تنها بودیم یهو یه دختره اومد تو و با اشوه و نازی که مشخص بود چی میخواد قیمت مبلها رو پرسید بعد یه سری سوالات الکی از فروشنده که .... چرا ما زنها اینطوری شدیم؟؟ چطور حاضر میشیم بازندگی همجنس خودمون بازی کنیم؟؟؟ اون مرد حتما زن و بچه داره زندگی داره!!! ما واقعا داریم به کجا میریم؟؟؟ اینه ارزش واقعی یک زن؟؟
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه انسانیتی نمونده دیگه وجدانی نمونده... اگر یک لحظه مکث میکرد و به این فکر میکرد که قراره چه بلایی به سر زندگی اون مرد میاره حاضر نمی شد بیاد ولی حیف که تفکری هم باقی نمونده
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
مردای این مدلی و هوسباز هم زرنگ تر ازین حرفان .چند روز و چند ماهی خوش می گذرونن و بعدش خداحافظ ... نفر بعدی هر دو درحد همن
خداییش بیاین ظاهربین نباشیم    ؛ بعضیا ممکنه در ظاهر کمی بی شعور به نظر بیان , اما وقتی باهاشون حرف می زنیم و بیشتر می شناسیمشون ؛ می بینیم که در باطن خیلی بی شعــورترن ....      
چی بگم هر دو به یک اندازه مقصرند