2777
2789
عنوان

پارسال روز تولد حضرت معصومه بود...

1603 بازدید | 148 پست

که بالاخره بعد از چند سال راضی کردن شوهرم برای بچه اوردن بیبی چکم مثبت شد چقدر گفتم خدایا شکرت توی این روز عیدیمو دادی چقدر خوشحال بودم از اینکه بالاخره ب آرزوم رسیدم تازه میخواستم ناز کنم واسه شوهرم که بیشتر هوای منو بچشو داشته باشه هی بهش میگفتم داری بابا میشی چقدر بهت میاد ولی بعد چند روز لکه بینی م شروع شد کلی دعا و نذر امام رضا کردم ک مشکلی نباشه ولی یکی دو روز بعدش رفتم سونوگرافی و فهمیدم خارج رحمیه و روز تولد امام رضا سقط کردم 😔 الان بیشتر از هر لحظه دلم گرفته اگه سقط نمیشد ۴ ماهش بود بچم اما حالا فقط حسرتش مونده رو دلم

لطفا توی این روزا برای همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه🌹

شاید مُردم حواسم نیست🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حق امام رضا انشاالله روز تولد خود آقا ی فرزند سالم و صالح نصیبتون بشه 

انشاالله همه ی کسایی که چشم انتظارم دامنشون سبز سه به حق این روز عزیز

خدایا شادی را به دلهای مردم کشورم عطا کن💕.              الهم عجل لولیک فرج🤲

ان شالله بزودی زود همه ی حاجت دارابیان اینجا واز حاجت رواییشون بگن...بعد هرسخای آسانی ای هست ودرهرسختی درسی برای تکامل وتعالی روح ...صبر براین سختی ها بهترین جایگاه روبرای شمادردرگاه حق تعالی به ارمغان میاره عزیزم