2777
2789
عنوان

پارسال روز تولد حضرت معصومه بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 148 پست
اشکال نداره بهش فکرنکن تا صبح بری دکتر خواهرمنم دفع لخته هم داشت ولی الان ماشالا پسرش کلاس اوله. دکت ...

خداروشکر انگار لخته ندارم ولی وقتی خون میبینم یهو ته دلم خالی میشه...برای خواهرت خونریزی شدید بود؟

شاید مُردم حواسم نیست🙃
خداروشکر انگار لخته ندارم ولی وقتی خون میبینم یهو ته دلم خالی میشه...برای خواهرت خونریزی شدید بود؟

افتضاح شدید همراه بادرد شکمی بود ولی دکترش آمپول وشیاف براش نوشت 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاح شدید همراه بادرد شکمی بود ولی دکترش آمپول وشیاف براش نوشت 

کاش برای منم معجزه بشه 🥺بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه طفلک خیلی ناراحت شد وقتی فهمید خونریزی دارم تازه داشت یکم خوشحالی میکرد انگار هیچی ب ما نیومده😭

شاید مُردم حواسم نیست🙃
کاش برای منم معجزه بشه 🥺بیشتر دلم برای شوهرم میسوزه طفلک خیلی ناراحت شد وقتی فهمید خونریزی دارم تاز ...

نه چه ناراحتی خدا خودش داده خودشم نگه می‌داره انشالله غصه نخور. چندروز عقب انداختی؟ داروبرای بارداری خوردی؟ 

نه چه ناراحتی خدا خودش داده خودشم نگه می‌داره انشالله غصه نخور. چندروز عقب انداختی؟ داروبرای بارداری ...

نه دارو نخوردم...۲۶ مرداد آخرین پریودم بود...اره همش میگم خدایا همه چی رو سپردم ب خودت 🥺

شاید مُردم حواسم نیست🙃
نه دارو نخوردم...۲۶ مرداد آخرین پریودم بود...اره همش میگم خدایا همه چی رو سپردم ب خودت 🥺

هیچی نمیشه نترسون خودتو. فقط بگو راضی ام به رضای تو ای خدا. انشالله که بسلامتی زایمان کنی عزیزم راحت بشی 

سلام گلم اره رفتم دکتر سونو شکمی کرد گفت چیزی نمیبینم برو سونو داخلی حالا منتظرم نوبتم بشه 🥺😔

انشالله که خیره. خونریزیت بهترشد؟ 

انشالله...نمی‌دونم اصلا دیگه نگاش نمیکنم نوار بهداشتی گذاشتم زدم ب بیخیالی

خوب کاری کردی اصلا غصه نخور انشالله وقتی رفتی سونو صدای قلب کوچولوشو بشنوی دلت آروم بگیره 

خوب کاری کردی اصلا غصه نخور انشالله وقتی رفتی سونو صدای قلب کوچولوشو بشنوی دلت آروم بگیره 

خداکنه😭😭😭ایندفعه خیلی امیدوار بودم ولی باز مثل قبلی شده انگار

شاید مُردم حواسم نیست🙃