2777
2789
عنوان

پارسال روز تولد حضرت معصومه بود...

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 148 پست

عزیز دلم الهی ب حرمت عمه سادات و برادر بزرگوارش دامنت سبز بشه دعا میکنم ب شرط لیاقت خودت هم یک نذر قران کامل بکن برای امام جواد شزوع کن ب خواندن ان شالله هر چه زودتر  اگر خیرت هست زود زود دلت شاد بشه به معجزه پروردکار و دعای امام رضا جان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم الهی ب حرمت عمه سادات و برادر بزرگوارش دامنت سبز بشه دعا میکنم ب شرط لیاقت خودت هم یک نذر ق ...

ممنون عزیزدلم از دعای قشنگت انشالله خدا صلاح بدونه و امام رضا ضامنم بشه و بهم بچه سالم و صالح بده و بمونه برام حتما از فردا شروع میکنم ب خوندن شما هم اگر رفتی حرم و منو یادت بود واسم دعا کن خیلی دلم گرفته 

شاید مُردم حواسم نیست🙃

@مامانی05   سلام گلم خوبی؟ رفتم آزمایش دادم بتام ۱۲۱ بود بعد از یک هفته تاخیر خیلی نگرانم چون عددش کمه🥺فردا دوباره میرم ازمایش میدم ببینم عددش دو برابر شده یا نه برام دعا کن همه چیز خوب پیش بره🌹🥺🥺

شاید مُردم حواسم نیست🙃
@مامانی05     سلام گلم خوبی؟ رفتم آزمایش دادم بتام ۱۲۱ بود بعد از یک هفته تاخیر خیلی نگرا ...

سلام خوبی مبااااارکه عزیزم کی رفتی آزمایش؟ 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

ممنون گلم دیروز رفتم گفتم دوباره آزمایش بدم ببینم عددش دو برابر شده یا نه 

سلام عزیزم رفتی آزمایش دوباره؟ 

سلام عزیزم رفتی آزمایش دوباره؟ 

سلام عزیزم اره شده بود 170 از عصر نمی‌دونم خونریزی دارم چرا ولی رنگش قهوه ای یا قرمز تیرس یدونه شیاف گذاشتم تا شنبه برم دکتر شانسم امروز همه جا تعطیله 😭😭😭تو رو خدا دعا کن چیزی نباشه خیلی میترسم دوباره سقط کنم 

شاید مُردم حواسم نیست🙃
سلام عزیزم اره شده بود 170 از عصر نمی‌دونم خونریزی دارم چرا ولی رنگش قهوه ای یا قرمز تیرس یدونه شیاف ...

فقط استراحت کن استرس نگیر شنبه صبح برومتخصص انشالله که سالم بغلش کنی 

فقط استراحت کن استرس نگیر شنبه صبح برومتخصص انشالله که سالم بغلش کنی 

تورو خدا برام دعا کن🥺🥺🥺انقد حالم بد بود دیشب داشتم خفه میشدم نمی‌دونستم باید چکار کنم حتی خجالت می‌کشیدم ب شوهرم بگم 😭دعا کن مشکلی نباشه دیگه طاقت ندارم

شاید مُردم حواسم نیست🙃
تورو خدا برام دعا کن🥺🥺🥺انقد حالم بد بود دیشب داشتم خفه میشدم نمی‌دونستم باید چکار کنم حتی خجالت م ...

ببین ریلکس باش همه چی رو بسپر به خدا بجاش ذکر بگو سوره یاسین برای تشکیل قلب جنین بخون صلوات بگو آرامش داشته باش انشالله بسلامتی زایمان کنی 

ببین ریلکس باش همه چی رو بسپر به خدا بجاش ذکر بگو سوره یاسین برای تشکیل قلب جنین بخون صلوات بگو آرام ...

انقد زیاد ازم داره خون می‌ره ک بعید می‌دونم جنین مونده باشه با اینکه شیافم گذاشتم ولی بازم توکلم ب خداست اگه بخواد بمونه میمونه

شاید مُردم حواسم نیست🙃
انقد زیاد ازم داره خون می‌ره ک بعید می‌دونم جنین مونده باشه با اینکه شیافم گذاشتم ولی بازم توکلم ب خ ...

ببین امیدت به خدا باشه استراحت کن برای چی ازجات پامیشی فقط برای دستشویی پاشو. تا صبح بری برات دارو بده 

ببین امیدت به خدا باشه استراحت کن برای چی ازجات پامیشی فقط برای دستشویی پاشو. تا صبح بری برات دارو ب ...

پا نمیشم همش دراز کشیدم ولی همینجوری هم خون می‌ره ازم باورت میشه از صبح دستشویی نرفتم الان رفتم فقط

شاید مُردم حواسم نیست🙃
پا نمیشم همش دراز کشیدم ولی همینجوری هم خون می‌ره ازم باورت میشه از صبح دستشویی نرفتم الان رفتم فقط

اشکال نداره بهش فکرنکن تا صبح بری دکتر خواهرمنم دفع لخته هم داشت ولی الان ماشالا پسرش کلاس اوله. دکترش شیاف خارجی واستراحت مطلق داده بود بهش