2777
2789
عنوان

جرات برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست
ان شاالله مشکلتون حل بشه خدا دلتو شاد کنه خواهرم

مشکل من گره کوره فکرنکنم حل بشه 

برو تاپیک قبلیمو بخون توضیح دادم چیا برمن گذشته 

دیگه دلسرد شدم از تلاش برای درست کردن این زندگی از بس من تلاش کردم اون نه ادم تنهایی خسته میشه

دعا میکنم برای تو

حداقل تودل شاد بشی 

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من گره کوره فکرنکنم حل بشه  برو تاپیک قبلیمو بخون توضیح دادم چیا برمن گذشته  دیگه د ...

چقدر مازنا مظلومیم به خدا  بعد میگن خدا عدالت داره ماکه عدالتی ندیدیم  ، ممنونم خواهرم برام دعا کن خسته شدم ازاین نامرد 

چقدر مازنا مظلومیم به خدا  بعد میگن خدا عدالت داره ماکه عدالتی ندیدیم  ، ممنونم خواهرم برا ...

خدا رو قربون تقصیر خدا نیست از اون عیب نگیر از بنده های نانجیبش گله کن که حرمت سرشون نمیشه

برای رابطه زناشویی هم شما دلسرد شدی؟

یه ماهه سمتم نیومده پشتشو میکنه میخوابه انگار نه انگار زنیم هست  ، من هبچوقت بهش میل نداشتم ولی بروز نمیدادم الان دیگه اون دلسرد شده  ، سگ بشاشه تو این زندگی من 

یه ماهه سمتم نیومده پشتشو میکنه میخوابه انگار نه انگار زنیم هست  ، من هبچوقت بهش میل نداشتم ولی ...

الهی بمیرم خواهر خیلی سخته شوهر ادم سرد بشه

همسر من خیلی گرمه ولی من خودم سرد شدم و زیاد میلی ندارم اما وقتی اون میخواد نمیتونم نه بگم وقتی میگم نه انقد بی حیاس میگه خیلیا اینو میخوان تونخواه عیب نداره 

الهی بمیرم خواهر خیلی سخته شوهر ادم سرد بشه همسر من خیلی گرمه ولی من خودم سرد شدم و زیاد میلی ندارم ...

من زندگی خیلی بدی دارم یعنی اصلا زندگی ندارم بااین نامرد  ، برام دعاکن عزیزم زندگی با کسی که دوستش نداری جهنمه جهنم