قضیه اش خیلی مفصل و طولانیه اخلاقمون بهم نمی خورد خانوادش اذیتم می کردن خانواده خودمم چون مخا ...
من هم احساس میکنم زندگی از چشمم افتاده و تغییر نیاز دارم ولی وقتی بهش نگاه میکنم دودل میشم باهمه بدی هایی که بهم کرده یکم که اخلاقش خوب میشه منم نرم میشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میفهمم خواهرم طلاق به زبون گفتن آسونه ولی انجامش سخت منم همین ترس لعنتی همیشه مانع شده
قبل از بچه ها هم میخواستی طلاق بگیری؟
من میترسم دیر کنم و یه بچه هم بیوفته تو دامنمو بشه زنجیر به پام شوهرمم عمرا بچه به من بده نیست خیلی از این قضیه میترسم بخدا اگه یه بدی یا دوتا بدی داشت میموندم ولی یکی دوتا نیست میدونم بچمم بدبخت میشه اگه بیاد
قبل از بچه ها هم میخواستی طلاق بگیری؟ من میترسم دیر کنم و یه بچه هم بیوفته تو دامنمو بشه زنجیر به پ ...
من اولین باری که فهمیدم تو ازدواج سرم کلاه رفته بچه اولمو حامله بودم دیگه موندم به پاش به خدا اگه قیافشو ببینی میگی چقدر معصومه مهربونه ولی یه آشغال بی همه چیزه لعنت به اون شیری که به دهن این رفته مادرش باعث وبانیه ، بچه نیار اصلا تروخدا فعلا اصلا اقدام نکن تا از زندگیت مطمئن نشدی