2777
2789
عنوان

جرات برای طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 38 پست
قضیه اش خیلی مفصل و طولانیه  اخلاقمون بهم نمی خورد خانوادش اذیتم می کردن خانواده خودمم چون مخا ...

من هم احساس میکنم زندگی از چشمم افتاده و تغییر نیاز دارم ولی وقتی بهش نگاه میکنم دودل میشم باهمه بدی هایی که بهم کرده یکم که اخلاقش خوب میشه منم نرم میشم

از دردهات برا هیچکس نگو   این روزا  همه    با  نمک  شدن  
سی وهشت بله دوتا بچه دارم  ، تاپیک قبلیمو بخون دیشب کاری با شوهرمو ننه باباش کردم که دلم خنک شد ...

خب دوتا بچه داری خداحفظشون کنه اگه انقد از لحاظ مالی اوکی هستی بچه هاتم بردار برو نذار پیر بشی 

باشه شب میخونمش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل جدی نه...ولی گاهی اختلاف پیش میاد که خانواده هاهم درگیر میشن اون موقع عذاب میکشم

من تو دوراهی موندم انگار برزخه 

خب دوتا بچه داری خداحفظشون کنه اگه انقد از لحاظ مالی اوکی هستی بچه هاتم بردار برو نذار پیر بشی  ...

ازنظر مالی که اوکی نبستم البته میدونم طلاق بگیرم پدرمادرم خرج منو بچه هارومیدن ولی خودم روم نمیشه  ، کاشکی میمرد شوهرم به خدا راحت میشدیم منو بچه ها 😕

ازنظر مالی که اوکی نبستم البته میدونم طلاق بگیرم پدرمادرم خرج منو بچه هارومیدن ولی خودم روم نمیشه &n ...

من بچه هم ندارم اما اعتماد به نفسمو خیلی از دست دادم از لحاظ مالی اول یکم تو مشکل میوفتم اما اصلا از اون نمیترسم از رفتن میترسم 

من بچه هم ندارم اما اعتماد به نفسمو خیلی از دست دادم از لحاظ مالی اول یکم تو مشکل میوفتم اما اصلا از ...

میفهمم خواهرم طلاق به زبون گفتن آسونه  ولی انجامش سخت منم همین ترس لعنتی همیشه مانع شده 

میفهمم خواهرم طلاق به زبون گفتن آسونه  ولی انجامش سخت منم همین ترس لعنتی همیشه مانع شده

قبل از بچه ها هم میخواستی طلاق بگیری؟

من میترسم دیر کنم و یه بچه هم بیوفته تو دامنمو بشه زنجیر به پام شوهرمم عمرا بچه به من بده نیست خیلی از این قضیه میترسم بخدا اگه یه بدی یا دوتا بدی داشت میموندم ولی یکی دوتا نیست میدونم بچمم بدبخت میشه اگه بیاد

قبل از بچه ها هم میخواستی طلاق بگیری؟ من میترسم دیر کنم و یه بچه هم بیوفته تو دامنمو بشه زنجیر به پ ...

من اولین باری که فهمیدم تو ازدواج سرم کلاه رفته بچه اولمو حامله بودم دیگه موندم به پاش به خدا اگه قیافشو ببینی میگی چقدر معصومه مهربونه ولی یه آشغال بی همه چیزه لعنت به اون شیری که به دهن این رفته مادرش باعث وبانیه  ، بچه نیار اصلا تروخدا فعلا اصلا اقدام نکن تا از زندگیت مطمئن نشدی

من اولین باری که فهمیدم تو ازدواج سرم کلاه رفته بچه اولمو حامله بودم دیگه موندم به پاش به خدا اگه قی ...

نه من اصلا بچه نمیارم امکان نداره همه کم کم صداشون در اومده که چرا بچه نمیاری ولی من تفره میرم

من اولین باری که فهمیدم تو ازدواج سرم کلاه رفته بچه اولمو حامله بودم دیگه موندم به پاش به خدا اگه قی ...

خدا لعنت کنه شوهر بد رو 

یکی نیست به اینا بگه بابا ما سطل آشغال عقده های شما نیستیم که رو ما خالی میکنید زن گرفتن که عذاب بدن اینا زندگی کردن بلد نیستن

خدا لعنت کنه شوهر بد رو  یکی نیست به اینا بگه بابا ما سطل آشغال عقده های شما نیستیم که رو ما خ ...

من که آرزوی مرگ شوهرمو دارم بیوه بشم زندگی آرومتری دارم تا الان که شوهر بالا سرمه 

سخت بود واقعا...ولی آدما گاهی وقتا مجبور به خیلی کارا میشن  مخصوصا که در حق من خیلی ظلم شد

میشه بپرسم چه ظلمی شد و تعریف کنی چی شد رفتی بیرون 

نه من اصلا بچه نمیارم امکان نداره همه کم کم صداشون در اومده که چرا بچه نمیاری ولی من تفره میرم

نه خواهرم اگه اززندگیت مطمئن نیستی نیار فعلا  ، به کسی ربطی نداره این موضوع

نه خواهرم اگه اززندگیت مطمئن نیستی نیار فعلا  ، به کسی ربطی نداره این موضوع

نمیارم یبار اوایل دلم خواست بچه بیارم اقدام هم کردم ولی خدا رو شکر نشد الان هزار مرتبه شکر میکنم که نشده