2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 129 پست
میترسم مطرح کنم حساس بشه چون کمی هم بد دله اما چون از من مطمئن هست و اون آقا رو هم می‌شناسه حساسیت ت ...

با شناختی ک از شوهرت داری و اینکه نمیخوای بفهمه ک جلو بشینی بنظرم همون عقب بشینی راحت تری از همه لحاظ بازم خود دانی این نظر من کاربر مرد می باشد

کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تحت هیچ شرایطی جلو نشینو اگه تونستی اصلا با ماشین کسی جایی نرومحیط کار تا میتونی باید احتیاط کنی

مطرح کردم که با این بریم ولی گفتم مرکز بودجه نداره کلا راهی ندارم اگر یه نفر دیگه به مرکز اضافه میشد عالی بود کنم از این حالت خارج میشدم ولی فعلا امسال همینه و منم موندم چیکار کنم واقعا از طرفی میگم رشته از آنطرف تر حرف مردم میترسم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
چرا ادم کاری بکنه که بعدا مجبور باشه یه عده کم عقل توضیح بدهمن باشم عقب میشینم و عذر خواهی میکنم واگ ...

منم با ایشون موافقم

من علاوه بر تعهد و حد و مرز با دیگران از نظر دینی هم دوست دارم رعایت کنم که درستش هم همینه چون اینهارو خداوند برای امنیت منو شما و ارامش ذهن و زندگیمون قرار داده 

یه دفعه جلو بشین یه دفعه عقب 

تا حق مطلبو ادا رده باشی🤣

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

اسی عقب بشین و بهش محترمانه بگو ک متاهلی و جلو بشینی کسی ببینه ممکنه فکر بد کنه راجبتون

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

شوهرم می‌شناسه من رو از حذف مردم میترسم کلا تو شهرتی کوچک مردم منتظرن حرف دربیارن

پس به همکارت بگو بخاطر حرف مردم نمیتونی جلو بشینی و تمام اونم قانع میشه 

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

خانمها از یه دید دیگه به قضیه نگاه کنیم فرض کنیم اون آقا شوهر ماست و همکارش رو میخواد هر هفته برسونه اونوقت نظرتون چیه ....من کلا میگم نباید داخل ماشین باشه اصلا بالاخره باهم حرف میزنن کم کم 

میترسم مطرح کنم حساس بشه چون کمی هم بد دله اما چون از من مطمئن هست و اون آقا رو هم می‌شناسه حساسیت ت ...

اگه همسرت بددله حتما عقب بشین چون ممکنه با کوچکترین اتفاقی حرف و حدیث درست بشه.فکر کن کسی شما رو بیرون ببینه و فکر بد بکنه و آمارتو به همسرت بده.همسر شما ازت مطمئنه ولی حرف اطرافیان ممکنه ذهنشو خراب بکنه

توجه داشته باشید که تو جامعه ما توجه به این چارچوبها برای ارامش خانواده مهمه

نمیدونستممم عقب نشستن یعنی طرف حمال شماست🤣خدای این چ حرف سمی ک میزنن یعده.اونم با مرد غریبه .و شوهری ک حساسه تا الان فقط پیش بابام داداشم و شوهرم نشستم.با پدرشوهرمم میرم میشینم عقب چون حس راحتی ندارم اونم فکر نکرده حمالع یا چیزی 

اگه دیدی جوابتو ندادم به دلیل اینه که  جواب ابلهان خاموشیست...