آره،نمیدونم پریم الان چه قیمته ولی خودم سین بیوتی رو گرفتم ۹۰ و خورده ای نسبت به بقیه شون بهتره،البته یه کرم خیل خوب هم قبلا مصرف میکردم اسمش درموبای بود اونم خیلی خوبه ولی قیمتش بالاست خیلی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم پوستم چربه و جوش هم میزنه،ولی اگه کرم مرطوب کننده آبرسان نزنم بدتر خشک میشه،به نظرم برید پیش یه دکتر پوست یا دکتر داروساز تا راهنمایی تون کنن چون بدون مرطوب کننده هم نمیشه واقعا
عزیزم و دراخر این که کرم ضدافتاب حتما استفاده کن چون خیلی خوبه برای سلامت پوستت و در کنارش یه کرم مرطوب کننده آبرسان استفاده کن برای طراوت پوستت و کرم های چرب نزن چون میگی پوستت چربه
آخهمیدونین من وقتی هیچی نمیزنم جوش ندارم پوستم صافه ولی میرم مهمونی یه مرطوب کننده معمولی یا کرم پو ...
صد در صد به خاطر کرم پودره،چون یکی از علت های جوش زدن استفاده از کرم پودره من خودم این رو امتحان کردم،چون اول این که کرم پودر خیلی چربه و دیگه این که رنگدانه های کرم پودر،باعث تحریک جوش میشن وگرنه کرم مرطوب کننده اگه چرب نباشه و مناسب باشه،اتفاقا تعادل چربی پوست رو تنظیم میکنه و مانع جوش زدن میشه
صد در صد به خاطر کرم پودره،چون یکی از علت های جوش زدن استفاده از کرم پودره من خودم این رو امتحان کرد ...
پنکک و کرم گریم و سفیدکننده های دیگه پوست هم خیلی بد هستن و علاوه بر جوش که ایجاد میکنن،باعث پیری پوست و ایجاد چروک های ریز و لک های صورت به مرور زمان میشن