2777
2789
عنوان

کدوم یکی از این کرما بهتره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 28 پست
دکتر پوستم که فوق تخصص پوست و مو هستن،اصلا محصولات مای رو تایید نکردن و گفتن که سرب داره،روش امتحانش ...

خوبه عزیزم 

من خودم ماشاءالله پوستم خوبه هیچ کرم و هیچ مرطوب کننده و کرم پودری نمی‌زنم و انشاءالله همیشه اینجوری میمونم 

دوستام و آشنا هامون که مای و گرفتن با پریم اونایی که مای گرفتن بیشتر راضی بودن با توجه به نظر اینا گفتم 

بله صددرصد اونطوریه 

اگه اینطوره خوبه چون پریم قیمتش بالاست

آره،نمیدونم پریم الان چه قیمته ولی خودم سین بیوتی رو گرفتم ۹۰ و خورده ای نسبت به بقیه شون بهتره،البته یه کرم خیل خوب هم قبلا مصرف میکردم اسمش درموبای بود اونم خیلی خوبه ولی قیمتش بالاست خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره،نمیدونم پریم الان چه قیمته ولی خودم سین بیوتی رو گرفتم ۹۰ و خورده ای نسبت به بقیه شون بهتره،البت ...

من‌پوستم‌چون چربه‌گاهی‌اوقات‌با‌یک‌مرطوب‌کننده‌جوش‌میزنم‌موندم‌چکارکنم‌

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
جدی خیلی ممنون 

آره خواهش میکنم عزیزم🌹

من خودم کرم مای که میزدم صورتم پر جوش میشد و علتش رو از دکترم پرسیدم اینجوری گفتن و الان خیلی ساله محصولات مای استفاده نمیکنم

آره خواهش میکنم عزیزم🌹 من خودم کرم مای که میزدم صورتم پر جوش میشد و علتش رو از دکترم پرسیدم اینجور ...

🙏🙏

لا لا لا لا نخواب دنیا خسیسه                                               برا کم آدمی خوب مینویسه                                               یکی لبهاش تو خوابم غرق خندست‌                                     یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه‌
من‌پوستم‌چون چربه‌گاهی‌اوقات‌با‌یک‌مرطوب‌کننده‌جوش‌میزنم‌موندم‌چکارکنم‌

منم پوستم چربه و جوش هم میزنه،ولی اگه کرم مرطوب کننده آبرسان نزنم بدتر خشک میشه،به نظرم برید پیش یه دکتر پوست یا دکتر داروساز تا راهنمایی تون کنن چون بدون مرطوب کننده هم نمیشه واقعا

عزیزم و دراخر این که کرم ضدافتاب حتما استفاده کن چون خیلی خوبه برای سلامت پوستت و در کنارش یه کرم مرطوب کننده آبرسان استفاده کن برای طراوت پوستت و کرم های چرب نزن چون میگی پوستت چربه

منم پوستم چربه و جوش هم میزنه،ولی اگه کرم مرطوب کننده آبرسان نزنم بدتر خشک میشه،به نظرم برید پیش یه ...

آخه‌میدونین من وقتی هیچی نمیزنم جوش ندارم پوستم صافه ولی میرم مهمونی یه مرطوب کننده معمولی یا کرم پودر میزنم فرداش جوش ریز درمیارم 

آخه‌میدونین من وقتی هیچی نمیزنم جوش ندارم پوستم صافه ولی میرم مهمونی یه مرطوب کننده معمولی یا کرم پو ...

صد در صد به خاطر کرم پودره،چون یکی از علت های جوش زدن استفاده از کرم پودره من خودم این رو امتحان کردم،چون اول این که کرم پودر خیلی چربه و دیگه این که رنگدانه های کرم پودر،باعث تحریک جوش میشن وگرنه کرم مرطوب کننده اگه چرب نباشه و مناسب باشه،اتفاقا تعادل چربی پوست رو تنظیم میکنه و مانع جوش زدن میشه

صد در صد به خاطر کرم پودره،چون یکی از علت های جوش زدن استفاده از کرم پودره من خودم این رو امتحان کرد ...

مرسی‌ عزیزم خیلی لطف کردی

صد در صد به خاطر کرم پودره،چون یکی از علت های جوش زدن استفاده از کرم پودره من خودم این رو امتحان کرد ...

پنکک و کرم گریم و سفیدکننده های دیگه پوست هم خیلی بد هستن و علاوه بر جوش که ایجاد میکنن،باعث پیری پوست و ایجاد چروک های ریز و لک های صورت به مرور زمان میشن

خواهش میکنم گلم اختیارداری🌹

🙏🙏🙏